Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningsingenjör Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden jobb i Luleå på SKF

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningsingenjör Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden på SKF

Försäljningsingenjör Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden

SKF Luleå, Norrbottens län Heltid

Har du erfarenhet av projektförsäljning? Brinner du för kunden och är duktig på att nätverka? Då kan du vara vår nästa... 

Försäljningsingenjör 

Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden 

I rollen kommer du att ansvara för säljregion Södra Norrland (Umeå till Iggesund) med huvudfokus att utveckla befintliga relationer och affärer och att bearbeta nya kunder. En viktig del är att leda Lubrications kundteam i din region och ha ett nära samarbete med Industrial Sales för att tillsammans utveckla Rotating Equipment Performance affärerna.  

Ditt dagliga arbete 

Som försäljningsingenjör arbetar du mot ökad tillväxt i region Södra Norrland inom samtliga kundkategorier (OEM, återförsäljare/partners och eftermarknadskunder). Du kommer att leda, utveckla och driva kundteamen (med AE, CS och Service) i regionen och även utveckla dina lokala återförsäljarkontor och slutkunder. Som försäljningsingenjör har man även en aktiv roll i utvecklingen av Rotating Equipment Performance försäljningen tillsammans med Industrial Sales och partners. 

I rollen ansvarar du för att öka försäljningen i regionen genom att både utveckla befintliga kunder samt bearbeta nya. Detta kommer att innefatta omfattande kundnära aktiviteter för att få en förståelse för, skapa kundbehov och relationer på alla nivåer hos kunderna. Som försäljningsingenjör arbetar du för att skapa nära samarbete inom den egna enheten (Lubrication), Industrial Sales samt återförsäljare/partners för att på ett effektivt sätt driva, utveckla och öka försäljningen.  

Vi tror att du som söker har

  • Flera års erfarenhet av lösnings/projektförsäljning inom den industriella marknaden med goda referenser. 
  • Mycket god kommersiell förståelse och vana att vara ute hos industriella kunder. 
  • Erfarenhet av samarbete med partners/distributörer.  
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik/försäljning eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet.   
  • Erfarenhet av smörjmedel, smörjsystem samt hydraulik är ett stort plus. 
  • Mycket goda kunskaper inom Officepaketet.  
  • Flytande i det svenska språket samt mycket goda kunskaper i engelska 
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande 

Du kommer att trivas här om du  

Är självgående, driven och är duktig på att skapa långsiktiga, goda relationer. Struktur är viktigt för dig och du motiveras av att skapa utveckling tillsammans med ditt team. Du har en positiv inställning och ser till att få saker gjorda. 

Vi erbjuder  

Möjligheten att arbeta i en spännande miljö med många kontakter internt och externt. Det är ett utvecklande arbete i ett team med mycket framåtanda, där drivkraften är att ge högsta service till kunderna och att vara det självklara valet. 

Övrig information 

Omfattning: Heltid. I rollen förekommer resor inom och utanför din region. Placeringsort: Nord Östra Sverige, förslagsvis Örnsköldsvik med omnejd. Tjänsten rapporterar direkt till Mattias Elgbratt, Head of Sales, Lubrication Sweden.   

För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Thea Stenfeldt, Recruitment Specialist på SKF Group Recruitment Center, på [ Link removed ]  

Om oss 

SKF Lubrications uppdrag är att hjälpa våra kunder att utveckla sin smörjning och automatisera så ett de kan öka sin tillgänglighet, minska sina kostnader och öka sin konkurrenskraft. SKF Lubrication utvecklar, säljer, installerar och servar automatiska smörjsystem som används i alla typer av industriella utrustningar och på mobila applikationer. Bland kunderna finns tillverkare av bl.a. skogs- och entreprenadmaskiner, personbilar, lastvagnar, utrustning till pappers och gruvindustrin samt förpackningslösningar. 

Fackliga representanter 

Unionen – Jonny Hilbert

+46 31 3372155
 

Akademikerföreningen - Anders Kempe

+46 31 3373395
 

Ledarna – Angelica Lindström

+46 31 3371842
 

Ansökan 

Är du intresserad av tjänsten och motsvarar kraven är du välkommen att skicka in din ansökan och CV senast den 15:e Augusti 2021 genom att klicka på Apply.  

About SKF

SKF’s mission is to be the undisputed leader in the bearing business. SKF offers solutions around the rotating shaft, including bearings, seals, lubrication management, condition monitoring and maintenance services. SKF is represented in more than 130 countries and has around 17,000 distributor locations worldwide. Annual sales in SEK is around 75 billion and the number of employees ca 41,000.

 

Rekommenderade jobb

Försäljningsingenjör Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden
SKF Luleå Heltid
Pricing Analyst & Customer Service specialist SKF Sverige
SKF Göteborg Heltidsanställd
Regional IT Manager Nordics
SKF Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 12602