Jobbet Försäljningsingenjör - Industriell automation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Försäljningsingenjör - Industriell automation publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av ett stimulerande, självständigt och utmanande arbete i ett stort och framgångsrikt internationellt bolag, med det lilla teamets flexibilitet? Här finns dessutom både karriärs- och utvecklingsmöjligheter! 

Vi söker nu en

Försäljningsingenjör - Industriell automation

Du kommer att arbeta med försäljning/teknisk rådgivning av våra produkter i Västra Sverige (Karlstad - Jönköping - Halmstad). Du har din utgångspunkt i Göteborg. Arbetet innebär bearbetning av befintliga och nya kunder inom segmentet OEM (Maskinbyggare). Till din hjälp har du vårt breda sortiment av automationsprodukter samt professionell support från vår teknikavdelning i Malmö. 

Din profil 

  • Du har erfarenhet från teknisk försäljning och rådgivning inom industriell automation.
  • Utbildningsmässigt är du Högskoleingenjör inom el/mekatronik eller motsvarande.
  • Då företaget är internationellt är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en god förmåga att se affärsmöjligheter, är förtroendeingivande med ett konsultativt förhållningssätt och kan skapa långa och hållbara relationer. Att arbeta självständigt, med ett stort engagemang och att inte ge upp förrän du skapat resultat ser du som en självklarhet.

Vi erbjuder 

Vi ger dig en grundlig introduktion och ett professionellt säljstöd, marknadsmässiga villkor samt inte minst goda utvecklingsmöjligheter internationellt.

Kontakt 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92. Välkommen med din ansökan!

Camozzi Pneumatik AB ingår som ett helägt dotterbolag i Camozzi Group, som har ca 3 000 anställda. Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett mycket omfattande produktprogram av hög kvalitet.

Camozzi Pneumatik AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri. Företaget som omsätter 100 MSK och med 25 anställda, har sitt huvudkontor i Malmö och säljkontor i Göteborg och Stockholm samt dotterbolag i Danmark, Norge och Estland.  

Sökord: säljare, försäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, teknisk säljare, teknik, ingenjör 


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till