Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningschef till Sunnex i Karlstad jobb i Karlstad på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningschef till Sunnex i Karlstad på Needo

Försäljningschef till Sunnex i Karlstad

Needo Karlstad, Värmlands län Heltid

Trivs du i kunddialogen samtidigt som du har möjligheten att påverka framtida försäljning och produktutveckling? Har du erfarenhet av att driva försäljning av tekniska produkter inom industrin? Då kan rollen som Försäljningschef för Sunnex i Karlstad vara rollen för dig!

Om Sunnex

Sunnex Equipment AB är en värmländsk framgångssaga där bolaget grundes i Sunne under 1960-talet och har sedan dess arbetat för att skapa bättre arbetsmiljöer inom industrin genom innovativa lösningar och produkter. I produktsortimentet återfinns idag bland annat arbetsplatsmattor, belysningslösningar och maskinskor där mycket av nyutvecklingen fortfarande utgår från Karlstad.

Sunnex affärsidé är: "Att vara kundernas förstaval för arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor för krävande miljöer”.

På Sunnex sätter de kunden i fokus och lyssnar in deras utmaningar för att sedan tillsammans med dem ta fram kundanpassade produkter och lösningar för just deras användare och miljö där de har kunder runt om i stora delar av världen.  

Sunnex är en del av Amplex Group där de ingår i affärsområdet Amplex Ligthning och Antivibration.

I rollen som Försäljningschef

I rollen som Försäljningschef har du en central nyckelfunktion i Sunnex där stort fokus kommer ligga i att säkerställa goda relationer till befintliga kunder samtidigt som du skapar förutsättningar för att bidra med nytt kundunderlag. Tillsammans med ditt säljteam (1 i Karlstad och 3 i Frankrike) har du en aktiv roll i att utvärdera kundnöjdhet på nuvarande produkter och lyssna in ytterligare behov som Sunnex kan tillfredsställa. Till ditt stöd har du Teknikansvarige som löpande utvärderar och tar fram nya produkter och anpassningar för att uppfylla kundens behov.

Förutom verksamheten i Karlstad har Sunnex även ett bolag i Frankrike som fungerar som en försäljningskanal ut mot Sydeuropa där du ansvarar för säljteamet vad gäller försäljningsfrågor men inte har personalansvar.

Rollen förutsätter att du har möjlighet att resa ca 2 dagar/vecka inom Sverige och Europa, där du själv har möjligheten att påverka hur du lägger upp ditt resande.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

 • Coacha och leda Säljorganisationen.
 • Skapa förutsättningar för nya kundanpassningar och innovationer.
 • Produkt och Organisationsutveckling.
 • Driva egen försäljning.
 • Stärka befintliga och nya relationer.

Dina kvalifikationer

För att passa i rollen har du sannolikt dokumenterad erfarenhet av att bedriva B2B-försäljning på en internationell industriell marknad. Du har sannolikt goda tekniska kunskaper och trivs med att presentera tekniska produkter och funktioner. Har du dessutom arbetat med affärsutveckling och brutit ny mark, hittat nya lösningar eller tagit dig in på nya marknader tidigare är det starkt meriterande.

 • Tidigare arbetat som Affärsutvecklare/Försäljningschef eller liknande roller.
 • B2B-Försäljning på internationell marknad.
 • God teknisk kunskap (Arbetat med tekniska produkter eller teknisk utbildning).
 • Svenska och Engelska på mycket god nivå.
 • B-Körkort

Det är meriterande om du också har

 • Franska i tal och skrift (EJ KRAV)

För att du ska trivas i tjänsten tror vi att du har en god social kompetens och får energi av kunddialogen. Som person är du trygg i dig själv och har förmågan att leda och skapar förutsättningar för en stabilitet i gruppen. Är du dessutom uppriktigt nyfiken på personer, produkter, kunder, nya användningsområden för produkter med mera kommer du passa in bra i rollen!

Vad erbjuder Sunnex dig? 

Som Försäljningschef erbjuds du en central roll i en organisation med korta beslutsvägar där du blir länken mellan nutida och framtida försäljningen i val av strategier och produkter.

Utöver det tar du del av konkurrenskraftig lön, förmånsbil, bonus samt friskvård med mera.

Övrigt
Start
: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Försäljningschef till Sunnex intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66242