Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningschef till Scandinavian Radio Technology AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningschef till Scandinavian Radio Technology AB, Stockholm på Säljpoolen

Försäljningschef till Scandinavian Radio Technology AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Försäljningschef
Stockholm

Vill du arbeta med spännande produkter med den senaste tekniken? Drivs du av att leda en grupp mot företagets uppsatta mål och vara med på en utvecklande och spännande resa? Då finns jobbet här!

Scandinavian Radio Technology  är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer kommunikationsprodukter med inriktning mot säkerhet och spårning. Vi är litet och sammansvetsat gäng som brinner för teknisk produktutveckling och drivs av viljan att lösa våra kunders problem. Vi arbetar nära svenska myndigheter och säkerhetsbolag och har alltsedan ett decennium tillbaka en stark marknadsposition på den svenska personlarmsmarknaden.

Om rollen
Vi söker en ledare och försäljningschef med förmåga att främja tillväxt och utveckla vinnande team. I din roll som försäljningschef kommer du ha resultat- och personalansvar samt vara med och utveckla vårt erbjudande, verksamhet och strategiska inriktning. Du är vår länk gentemot marknaden samt den drivande kraften i utvecklingen av våra kundrelationer. Du följer upp mål och vägleder din personal i det dagliga arbetet. Självklart bidrar du även operativt med eget säljarbete. 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av personalansvar och målstyrt ledarskap
  • Fem års erfarenhet av affärsutveckling och/eller försäljning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning i teknikintensiv verksamhet
  • God svenska och engelska i både tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning / ledarskap är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är resultatinriktad, kommunikativ, initiativrik. Du drivs av att nå uppsatta mål och trivs med att coacha andra att nå sina mål. Som person är du ödmjuk och prestigelös med en positiv attityd och vilja att hantera, utveckla och arbeta i ett spännande företag. För att lyckas i rollen ser vi även att du är strukturerad och metodisk.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande nyckelroll där du utvecklar ett befintligt säljteam som på sikt ska växa. Du blir en del av ett sammansvetsat och prestigelöst bolag där vi tillsammans har möjlighet att skapa fortsatt framgång i ett bolag vars produkter ibland är livsavgörande. Du erbjuds marknadsmässiga villkor.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Ulf Hammar på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Scandinavian Radio Technology AB etablerades i sin nuvarande form under slutet av 2004 men vi har anor som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. De gamla erfarenheterna från utveckling av industriella applikationer tar vi tillvara på än idag när vi utvecklar nästa generations produkter. Scandinavian Radio Technology är idag 18 anställda och omsätter 24 MSEK.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0b9cec58b07d42f7a5247f8bb0220d