Jobbet Försäljningschef till Quicknet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Försäljningschef till Quicknet publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

QuickNet är en Internet och teleoperatör med bas i Västerås. QuickNet har under sina 20 år blivit det självklara valet för företag i regionen och mer än hälften av alla företag i Västerås får sitt bredband levererat av oss.

Vi har ett tjugotal toppmoderna tjänster inom telecom och drygt 12 000 nöjda kunder.

Hos oss arbetar ett 30-tal personer, främst med produktutveckling, kundtjänst och försäljning. Företagskulturen bygger kring en platt organisation med stor frihetskänsla, såväl hos medarbetare som hos chefer. Vi har sju timmars arbetsdag och har med tiden helt avskaffat provisionslöner för att ge utrymme åt högsta möjliga kreativitet och kundnöjdhet.

Som försäljningschef kommer du att ingå i ledningsgruppen och ansvara för det operativa och strategiska försäljningsarbetet. Detta innefattar ansvar för personal, organisation, vidareutveckling av affärer, prognoser och uppföljningar, kvalitet och lönsamhetsmål.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett antal år som framgångsrik säljare och arbetat i någon form av ledande befattning. Kanske sitter du redan idag i rollen som försäljningschef? Du brinner för att leda och coacha människor och du vill vara involverad i det dagliga arbetet. Du arbetar med uppföljning och vill förstå arbetet bakom resultatet.

Struktur, tydlighet och analytiskt tänkande är för dig en självklarhet och du tror starkt på laget före jaget.

Behöver du komma ifrån vår bransch? – Nej, det tror vi inte. Däremot är det viktigt att du har ett genuint intresse för tekniken då det kommer hjälpa dig i kontakten med våra kunder.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan så tveka inte utan ansök redan nu.Vi vågar lova dig en spännande tjänst på ett företag med höga ambitioner och som är fast övertygade om att nyckeln till framgång går via våra medarbetare.

Varmt välkommen till vårt team,

Låter det här intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 1 april. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Referens

norenlindholm1754

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Västerås).