Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningschef till Ipsos Simstore, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningschef till Ipsos Simstore, Stockholm på Säljpoolen

Försäljningschef till Ipsos Simstore, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Operativ Försäljningschef
Stockholm

Söker du nya spännande utmaningar, på en internationell arena tillsammans med mycket kompetenta och engagerade kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig. 

Ipsos Simstore är i stark tillväxt och söker nu en operativ försäljningschef till att ta nästa steg i vår globala expansion.

Simstore är en del av Ipsos, ett av världens ledande insikts- och marknadsundersökningsföretag. Simstore är en global hub med ca 60 anställa i främst Sverige, Nederländerna och Ryssland. På Simstore är vi experter på att förstå och förutsäga shoppingbeteenden. Vi återskapar olika typer av butiksmiljöer online för att testa våra kunders marknadsföringsstrategier, förpackningsdesigner, produktinnovationer mm. innan de lanseras på marknaden. Vi arbetar i dag med flera av världens största varumärken inom främst dagligvaruhandel och retail.

Som en del av vår globala expansion söker vi nu en operativ försäljningschef som ska säkerställa fortsatt tillväxt med nya och befintliga kunder. Vi letar efter en lagspelare som trivs i en miljö där det händer mycket och älskar att skapa och bibehålla kontakter. Är du ute efter ett spännande jobb där du får en viktig roll i en internationell, snabbt växande organisation kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Som operativ försäljningschef hos oss ska du säkerställa vår position på marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen av Simstore. Detta gör du dels genom att jobba strategiskt med kunder och marknader för att driva utvecklingen framåt, dels genom att coacha ditt team. Du kommer leda ett dynamiskt team bestående av mycket skickliga, motiverade och erfarna affärsutvecklare som befinner sig både i och utanför Sverige. 

Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera till vår VD. I rollen som Sales Manager kommer du att ansvara för vår övergripande säljstrategi som även inkluderar budget, prognoser, marknads- och kundplaner m.m.  

'Jag har jobbat med research i 25 år på såväl kund-, konsult- och retailsidan. Simstore är en fantastisk plattform för att ta fram relevanta beslutsunderlag. Jag tror verkligen på metoden och det är ett spännande företag och varumärke med kompetenta medarbetare.

I en typisk arbetsvecka går mycket tid till att skriva offerter och delta i kundmöten. Jag har mycket kontakt med kollegor både i Sverige och utomlands för att ta fram bästa lösningarna för våra kunders affärsfrågor. Dagliga kontakter med våra huvudmarknader och större kunder samt en del administration kring försäljning och uppföljning ingår också.

Det mest stimulerande med jobbet är att få jobba med kunder och verkligen hjälpa dem fatta rätt beslut. Typen av kunder är dessutom verkligen varierande och affärsfrågorna väldigt olika. Att få arbeta med olika marknader med olika förutsättningar är spännande och utmanande.'

- Mikael Ahlqvist, Director Client Development

Din profil
Som person är du en god kommunikatör med en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Du är proaktiv, lösningsorienterad och tänker ”outside the box”. Prestigelöshet och ödmjukhet är egenskaper vi värdesätter.

Vi söker dig som är affärsorienterad och strukturerad att utveckla strategiska kunder. Som ledare är du mogen, trygg, stabil och tydlig med fokus på både individen samt utveckling av verksamheten. ”Digitala ledaregenskaper” är meriterande då du kommer att leda och coacha medarbetare utanför Sverige. Du kommer att arbeta mot mål såsom intäktsgenerering, lönsamhet och kundnöjdhet.

Vidare ser vi att du har:

  • erfarenhet av ledande befattning inom FMCG / retail eller konsult /marknadsanalys med goda försäljningsresultat
  • erfarenhet från kundförsäljningsaktiviteter, säljkoordinering och säljcoachning samt uppföljning av dessa med relevanta KPI:er
  • erfarenhet från att få stora multinationella konton att växa, både till omsättning och lönsamhet
  • entreprenörskap och är intellektuellt nyfiken
  • konsultativt förhållningssätt och erfarenhet av att guida kunder i strategiska affärsbeslut
  • mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • goda IT kunskaper

Vi erbjuder
Ipsos Simstore erbjuder möjligheten för rätt person att inte bara vara delaktig utan även driva vår resa framåt. Du kommer ha en mycket central i roll i ett bolag som präglas av ett entreprenörskap med fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Vi erbjuder marknadsmässiga, bra villkor.

Vi är ett modernt och flexibelt företag som ser fördelarna med arbete på distans parallellt med din bas på vårt trevliga kontor i centrala Stockholm. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljchef, sales manager, affärsutvecklare, business developer, chef, DVH, dagligvaruhandel, 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 752571f7f0e84ccc82bd98a4241d55