Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningschef till Intersonic i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Lead

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningschef till Intersonic i Stockholm på TNG Lead

Försäljningschef till Intersonic i Stockholm

TNG Lead Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en operativ försäljningschef till marknadsledande bolag inom audio/video-branschen

Har du god erfarenhet av relationsförsäljning och vill nu ha utökat försäljningsansvar? Är en du en säljfokuserad chef som gärna har en fot i sälj och en i ledningsarbetet? Har du ett intresse av ny teknik och kanske specifikt av ljud, ljus och video ? Då har vi ett jobb för dig! Vi går genom urvalet löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett väletablerat bolag inom ljud-ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast inom Norden och som funnits sedan 1997. Bolaget står på en stabil finansiell grund och koncernen visade upp ett positivt resultat under 2020. Försäljningsteamet på Intersonic är välfungerande och harmoniskt som levererar goda resultat och sitter utspridda runt om i landet med säten i Stockholm, Göteborg och södra Sverige. Din närmsta chef är erfaren med över 15 års erfarenhet av branschen och du har dessutom en finsk försäljningschef på motsvarande nivå som du kommer kunna bolla idéer och förslag med.

Inom Intersonic jobbar många experter med stort kunnande av audio/video-branschen och du kommer också jobba med kunder där många är marknadsledande företag med gott branschrenommé. Kunderna är mestadels återförsäljare som i sin tur säljer till allt från teatrar, konsertlokaler, kyrkor till kända operahus, och det är även en viss direktförsäljning.

Kulturen på Intersonic präglas av öppenhet, högt i tak och är väldigt tillåtande till att prova nya koncept och idéer. I din roll som försäljningschef kommer du få en gedigen upplärning och mycket frihet under ansvar. Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med bonus, tjänstebil och ett generöst pensionsupplägg.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som försäljningschef kommer du ha en delad roll mellan att ansvara för egna kunder samt leda det svenska bolagets försäljningsarbete. Din grupp består av de sex säljarna plus tre stödjande funktioner i form av lager, marknadsföring och inköp.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • att ansvara för hela försäljningsprocessen för dina egna kunder
  • följa upp aktiviteter och agera bollplank åt säljarna
  • uppföljnings- och utvecklingssamtal
  • jobba med kundmixen och hitta nya kundsegment
  • ansvara för leverantörskontakterna
  • rekrytera och lära upp ny personal
  • utvärdera den svenska organisationen och jobba med ständiga förbättringsåtgärder
  • analysera lagerhållningen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Bromma. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gärna vill ha en roll med både operativt och ledningsansvar. Det är ett plus om du redan har erfarenhet av audio/video-branschen men det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och en stark vilja att lära.

Som person är du en entreprenörsjäl med ett öppen sinne för nya affärer. Du gillar att jobba i en platt organisation och jobbar gärna med egna kunder utöver ledaransvaret för att leda gruppen genom att föregå med gott exempel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Försäljningschef till Intersonic i Stockholm
TNG Lead Stockholm Heltid
Säljare till Swedol, Huddinge
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Säljare till Swedol, Bromma
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8FF18808FEB24D658280FFC074C8FE29