Jobbet Försäljningschef sökes till Dialect AB i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Försäljningschef sökes till Dialect AB i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med försäljning och ledarskap? Söker du din nästa utmaning i karriären och vill arbeta som försäljningschef inom en spännande organisation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. 'Vi ser till att allt fungerar ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.'

Nu ska Dialect utveckla sin försäljningsverksamhet i Malmöregionen och söker därför en försäljningschef som vill vara en del av den kommande förändringsresan. Du som chef har ansvar för coachning och utveckling av medarbetare i syfte att göra dem mer framgångsrika. Dialect söker även dig som vill vara delaktig i regionens förändringsarbete med framtagning av produkter, etablering och byggnad av den regionala kundbasen. Du har fullt ekonomiskt ansvar för enheten, däribland budgetansvar, måluppfyllnad och resultatuppföljning.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Dialect. Då kunder finns runtom i Södra Skåne kommer arbetat kräva resor i Malmö med omnejd.

Sökord: Försäljning, Försäljninschef, Chef, IT, Telekom, Telefoni, Ledarskap, Entreprenörskap, Resultat, Dialect,

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har flerårig erfarenhet inom försäljning, samt ett par års erfarenhet av personalledning. Försäljningserfarenhet av produkter eller tjänster inom IT- och telekombranschen är meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som är driven, innovativ och resultatorienterad. Du vill gärna förändra, och långsiktigt utveckla den egna avdelningen. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, har god relationsbyggande förmåga, och kan leda och inspirera andra. Krav för tjänsten är även B-körkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska.

Om arbetsgivaren:

Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. 'Vi ser till att allt fungerar ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.'

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44846

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Key Account Manager Malmö e.on
Verksamhetschef Malmö Mandly Search and Selection
Account Manager till Binol Vintrie SalesOnly

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till