Jobbet Försäljningschef Public Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Försäljningschef Public Malmö publicerad av Atea

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi är svenska landslaget i informationteknologi och har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.
 
Din roll i laget
Ateas region Syd i Malmö söker nu en driven och målinriktad försäljningschef som tillsammans med teamet av kundansvariga vill synliggöra hela Ateas erbjudande för regionens publika marknad. Vi har ambitiösa tillväxtmål och ser att försäljningschefen ska forma och bygga sitt team för att vi ska fortsätta vår tillväxtresa framåt.  Vi vill ha dig som utvecklar, coachar och engagerar vårt säljteam – som ständigt stöttar dina medarbetare för att möta marknadens krav inom branschen. Vi söker dig som har erfarenhet av offentliga upphandlingar och att arbeta mot offentlig sektor. Vidare är du van att leda i förändring, drivs av att vara med och påverka och kan bygga team i landslagsklass. Du kommer ha resultatansvar för verksamheten  och fullt personalansvar vilket bland annat innefattar rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration. Försäljningschefen ingår i region Syds ledningsgrupp och rapporterar till regionchef.
 
För att lyckas som Försäljningschef Public behöver du: 
◾ Passion för försäljning och stor egen drivkraft 
◾ 5-10 års erfarenhet av komplex försäljning mot större organisationer inom offentlig sektor 
◾ God kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling och LOU 
◾ Övergripande kunskap om IT och intresse för ny teknik 
◾ Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift 
◾ Förmåga att skapa god laganda genom att visa intresse och förstå andra 
◾ En utåtriktad personlighet 
◾ Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar 
◾ Leda och följa upp dina medarbetare mot satta mål 
 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
◾ Lång erfarenhet från IT-branschen 
◾ Stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning 
◾ Universitets- eller högskolestudier 
◾ Brett kontaktnät i regionen 
◾ Erfarenhet av tidigare befattning/roll som ledare 
 
Meriterande personliga egenskaper: 
◾ Logisk, analytisk, och objektivt kritisk 
◾ Planerande, strategisk och systematisk 
◾ Leda, förstå helheten och fatta snabba beslut 
 
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i informationsteknologi som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? Ansök och bli en av oss! Skicka in din ansökan redan idag via ”Sök tjänsten”-knappen. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Westring, magnus.westring@atea.se
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen. Referens

190493

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till