Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljningschef Aqua Robur, Göteborg jobb i Göteborg på Aqua Robur

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljningschef Aqua Robur, Göteborg på Aqua Robur

Försäljningschef Aqua Robur, Göteborg

Aqua Robur Göteborg, Västra Götalands län Heltid

I takt med att Aqua Robur Technologies växer rekryterar vi nu en Operativ Försäljningschef. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av ett stort teknikintresse och ett högt kundfokus.

Aqua Robur har vunnit flertalet stora innovations- och affärsidétävlingar i Sverige och Europa.  

Om rollen
Som Försäljningschef på Aqua Robur får du möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt med försäljning och affärsutveckling. Främst kommer du vara operativ i försäljningsarbetet men också fungera som ett stöd åt säljarna, som i dag är tre tycken. Ditt arbete består även av att utveckla och utvärdera försäljningsprocessen och sluterbjudande till kund. Med en orädd approach vågar du hitta nya lösningar och tillvägagångsätt för att sätta standarden för vad som är möjligt. Rollen innebär personal och resultatansvar för försäljning och marknad.Du ansvarar även för säljaktiviteter internt, mot slutkund, distributörer och partners inklusive planera och genomföra mässor och andra företagsevent. Ditt arbetsområde är Sverige och delvis Europa. Rollen är placerad i Göteborg.

Norden är hemmamarknaden, men det finns även installationer i Spanien och Italien, och ett distributörsnätverk och internationell försäljning via dessa distributörer skall på sikt byggas upp utanför Norden.

Om dig
Vi söker dig som brinner för försäljning och själv har ett starkt försäljningsresultat i ryggen. Vidare har du några års erfarenhet från en ledande befattning inom försäljning. Du har ett stort intresse för teknik, mjukvara, IoT, automation eller teknik i allmänhet. Vi ser gärna att du lockas av att vara en del av ett entreprenörsbolag där du verkligen gör skillnad. Andra egenskaper som beskriver dig är flexibel, resultatinriktad och lyhörd. En balans mellan driv och uthållighet är nyckeln till framgång i rollen. Du får gärna ha ett intresse för marknadsföring och med dina kunskaper öka bolagets digitala närvaro.

Sök rollen
Välkommen med din ansökan via jerrie.se senast den 13 december Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller [ Link removed ]

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 181414