Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Försäljningschef / Marknadschef till Göteborg at Säljpoolen

Försäljningschef / Marknadschef till Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Global försäljningschef / marknadschef 
till Göteborg med omnejd

För en uppdragsgivares räkning, har vi nöjet att presentera positionen som sälj- och marknadschef som innebär möjligheten att få vara en del av ett innovativt teknikbolag som skall fortsätta sin etablering på den global marknaden. Produkterna består av helt unika, smarta och tekniska lösningar, som skapar ett hälsosamt mervärde på individnivå samt minskat koldioxidutsläpp. Bolaget har funnits i några år men det är först nu de står inför en kraftig tillväxtresa med stor potential världen över. 

I denna roll skall du vara operativ och strategisk, samt leda personal, där alla tre delar är jämt fördelat. Du kommer via systemförsäljning att bearbeta både slutkund och återförsäljare i projekt med varierande säljcykler beroende på situation. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor och externa partners. 

Du kommer att leda och utveckla arbetet med både för försäljning och marknadsföring.
 

Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion på kontoret i Göteborgsområdet, där du kommer att ta rygg på VD och kollegor för att lära känna dem samt verksamheten och dess produkter på bästa sätt.


'Jag vill skapa ett lagarbete där varje individ tar stor ansvar. Jag ger stort utrymme till mina funktionsansvariga att driva sin funktion utan att jag lägger mig i detaljer eftersom jag förväntar mig att den funktionsansvarige har så pass mycket erfarenhet och kompetens med sig att min roll som överordnad är att agera bollplank och stötta.

Tillsammans arbetar vi med att sätta övergripande strategier och mål, men jag ger dig stor egen handlingsfrihet. Jag har höga krav på att individen kan agera på ett professionellt sätt och att denna har hög förmåga att uttrycka sig muntligen och skriftligen på engelska.

För att lyckas i rollen behöver du vara öppen med bra sociala egenskaper. Du har ett starkt säljdriv och har höga krav på dig själv att uppnå dina resultat. Du har lätt att knyta kontakter och bygga relationer med nya människor. Jag önskar att mina kollegor utmanar mig och ger sin ärliga åsikt.' - VD

Din profil
Vi ser gärna att du besitter följande personliga egenskaper:

  • Orädd, framåt och har en stor passion för systemförsäljning
  • Självgående, god planeringsförmåga samt analytisk
  • Ödmjuk, vänlig, avslappnad och prestigelös.
  • Stimuleras av utmaningen av att arbeta mot den globala marknaden.

Tidigare erfarenheter
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat med systemförsäljning, både mot slutkunder och via partners. Du har även arbetat med försäljning internationellt. Du är en erfaren användare av Office-paketet, såsom Excel och Powerpoint, samt har lätt för att arbeta i affärs/CRM-system. Du uttrycker dig mycket bra i tal och skrift på både svenska och engelska.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-704 51 94.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Detta är en dold rekrytering, vilket innebär att vår uppdragsgivare kommer att presenteras först efter Säljpoolens urvalsprocess. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborgsområdet och säljer mot den globala marknaden med en helt unik lösning.

Sökord: försäljningschef, säljchef, marknadschef, sales manager, sales director, försäljningsdirektör. Global exportsäljare, business development

J2W: CB2
 

Recommended skills

Svenska (Undervisning)
Engelska (Undervisning)
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 686c5168580c4e3283d150aae04f46