Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljnings- och marknadsansvarig till GoToWork! jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljnings- och marknadsansvarig till GoToWork! på Poolia

Försäljnings- och marknadsansvarig till GoToWork!

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Letar du nya utmaningar och vill vara med på en spännande utvecklingsresa och drivs av möjligheten att kunna påverka? Vi söker nu dig som vill bli försäljnings- och marknadsansvarig hos GoToWork AB. Stark värdegrund, härliga kollegor och många skratt väntar på dig!

Vi tillämpar aktivitetsbaserat arbete och har idag hemmabas i centrala Stockholm. Resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige och både på nära håll och längre bort, för att följa våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde blir så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Urvalsarbete påbörjas efter den 9 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
GoToWork omsatte cirka 11 MSEK förra året. Rollen som försäljnings- och marknadsansvarig finns idag och behöver formas och utvecklas vidare. Den är en viktig nyckel i GoToWorks utveckling och för dig med rätt energi, driv och handlingskraft finns goda utvecklingsmöjligheter.
Som försäljnings- och marknadsansvarig är du ansvarig för bolagets försäljnings- och marknadsaktiviteter. I samråd med VD driver du arbetet med strategifrågor, processer och utveckling av försäljningsarbetet och du bedriver också operativt försäljningsarbete. Du arbetar i nära samarbete med affärsutvecklare, produktionsansvarig samt vår marknadsassistent, som ingår i ditt team. Som försäljnings- och marknadsansvarig rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ansvara för att skapa och implementera försäljningsstrategier och processer med tydliga mål och fokus på att öka försäljning och tillväxt. Du driver GoToWorks marknadsplan och kommunikationsplan och ansvarar för både implementering och uppföljning. Du för en regelbunden dialog med produktionsansvarig, affärsutvecklare och VD. Du har en strategisk höjd och är en inspirerande och utmanande sparringpartner till produktionsansvarig.
Du har budget- och resultatansvar för bolagets arbete med försäljning, marknadsföring och kommunikation. Vidare driver du också eget försäljningsarbete med prospektering, införsäljning, möten, offertarbete etc. I rollen har du personalansvar för vår marknadsassistent.

Vem är du?
Du har god erfarenhet av marknadsbearbetning, försäljning och försäljningsstrategier och har erfarenhet av både operativt och strategiskt försäljningsarbete. Du är driven och marknadsorienterad och innehar en väl förankrad känsla för ekonomi och en erfarenhet av att skapa tillväxt samt öppna nya affärsytor. Du vet vad som driver resultat och kittlas av möjligheten att bli en viktig del i GoToWorks tillväxtresa. Vi ser att du obehindrat uttrycker dig professionellt på svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet från branschen och har relevant akademisk utbildning eller liknande ser vi det som meriterande.

Vi ser att du är affärsinriktad med ett strategiskt synsätt och du tycker om att skapa värde och arbeta både strategiskt, taktiskt och operativt. Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös, entusiasmerande samt har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.
För att bli framgångsrik i rollen är du en positiv och motiverande person som skapar förtroende i samarbetet med andra och du är kapabel att vara kravställande när det så krävs.

Om verksamheten
GoToWork designar ett hållbart arbetsliv genom att utveckla arbetssätt och arbetsplatser som bidrar till kundens framgång i en hållbar värld. Våra kunder är företag och organisationer i alla branscher och storlekar. Vi verkar i världen, med geografisk hemvist i Stockholm. Vi är ett team där vi är varandras arbetsmiljö och helst väljer att inte arbeta solo när vi kan. Vår värdegrund är Passionerade, Personliga, Nyfikna och, framför allt, Tillsammans. Ett sätt att leva vår värdegrund är att vara hållbara i allt vi gör, både inåt mot bolaget och utåt i våra uppdrag.

 

Rekommenderade jobb

Försäljnings- och marknadsansvarig till GoToWork!
Poolia Stockholm Heltid
Brand Manager till Visit Sweden
Visit Sweden Stockholm Heltidsanställd
Inköpschef till Euromaint i Örebro
TNG Tech Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60444