Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäljnings & Driftkonsult med spetskompetens mot Online jobb i Arlöv på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäljnings & Driftkonsult med spetskompetens mot Online på ICA

Försäljnings & Driftkonsult med spetskompetens mot Online

ICA Arlöv, Skåne län Heltid

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult?
Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i dagligvaruhandels transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Beskrivning av verksamheten 

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning – funktionen som ansvarar för profilerna Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera tjänster till ICA-butikerna och andra butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikens lönsamhet. Vi gör detta genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med vass analytisk förmåga och ny teknik. Affärsområdet består av ca 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter ca 100 mkr per år.

Det här är ditt blivande jobb

Du kommer att ha en central roll i att vägleda våra ICA-butiker med Onlinehandel men även att vidareutbilda butiker hur de effektiviserar sitt befintliga Online-erbjudande med hjälp av rutiner, engagemang, systemkunskap och strategier. Du kommer också hjälpa butikerna med att förstå kopplingen mellan deras Onlinehandel och den fysiska butiken.

ICA står inför en stor transformationsresa in i vår nya online-plattform där du kommer att vara en nyckelspelare i implementering och migrering av butiker in i vårt nya system OCADO.

Utöver ovan ingår det att hjälpa butiker till ökad lönsamhet genom att skapa förutsättningar för effektiv och serviceinriktad butiksdrift ofta med fokus på svinn. Du kommer coacha och utbilda handlare och butiksmedarbetare i hur dom använder butiksdatasystemen (t.ex. MinButik, AOB) på ett effektivt sätt.

Du ingår i ett regionalt tvärkompetent team av kollegor med olika bakgrund och kompetenser. Du ingår även i Butikskonsults kompetensgrupp Effektiv drift.

Arbetet innebär mycket resor och övernattningar inom Sverige och det är därför viktigt att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Möjlighet till tjänstebil finns. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Även om primära arbetsuppgifter är kopplade till Onlinehandel och butiksdata generellt ser vi att du på sikt kommer leverera fler tjänster inom Butikskonsults tjänsteportfölj.

Vem är du?

Du behöver ha en stor kunskap och förståelse för hur försäljning och lönsamhet i butik hänger ihop. Besitter en bred erfarenhet av både försäljningsdrivande aktiviteter, effektiv butiksdrift och svinnbekämpning. Du har djup kunskap i ICAs butiksdatasystem AOB och MinButik. Det är starkt meriterande om du har arbetat med Onlinehandel i ICA-butik.

Denna roll kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butikstjänster, därmed drivs du av att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån ICA-butikernas behov. Det är också önskvärt att du är självgående, initiativrik, lösningsorienterad, noggrann och strukturerad.

Du har ett coachande förhållningssätt och trivs med att driva förändring. Du brinner för att skapa förutsättningar för andra att lyckas. Besitter förmågan att utbilda på ett pedagogiskt och inspirerande sätt, är bekväm i rampljuset och kan därifrån få med dig andra.

Det är meriterande om du innehar en ledande befattning.

Känner du igen dig i att detta? Känns det här som det givna nästa klivet för att dra nytta av dina kunskaper och erfarenheter från butik? Blir du genast nyfiken på hur dina erfarenheter av butiksdrift och e-handel kan hjälpa flera butiker att lyckas och vinna på sina lokala marknader? Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort

Våra butiker finns över hela landet och vi är därför flexibla med placeringsort och välkomnar därför sökandes från hela landet.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Emma Halvarsson, [ Link removed ]

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-20 Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats, så vänta inte med att ansöka om du tror du är rätt person för rollen!

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss!

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet

 

Rekommenderade jobb

Försäljnings & Driftkonsult med spetskompetens mot Online
ICA Arlöv Heltid
Försäljnings & Driftkonsult till Lönsam Försäljning
ICA Göteborg Heltidsanställd
Är du vår nya Regionala Chef för Försäljning och Driftkonsulter i Väst?
ICA Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013929