Jobbet Försäljning och Driftexpert E-handel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Försäljning och Driftexpert E-handel publicerad av ICA

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Försäljnings- och Driftexpert till ICA:s E-handel

Vill du arbeta på ett företag där förändring och utveckling blir en del av din vardag? Är du kommunikativ, analytisk och resultatorienterad, och har erfarenhet av försäljning i butik och online? Då kan detta vara jobbet för dig! ICA söker nu en Försäljnings- och driftexpert med ansvar för att driva tillväxt inom ICA:s e-handel. Marknaden för mat på nätet i Sverige är i mycket stark tillväxt och ICA växer snabbare än totalmarknaden. Vårt uppdrag inom ICA e-handel är att ge ICA-handlarna som erbjuder e-handel de absolut bästa förutsättningarna att driva en framgångsrik e-handelsaffär.

Det här är ditt blivande jobb

Som Försäljnings- och Driftexpert inom ICA Sveriges e-handel är din huvudsakliga uppgift att ge handlarna ett strategiskt kommersiellt stöd för att öka sin försäljningstillväxt och lönsamhet i e-handeln och därigenom säkerhetsställa ökad konkurrenskraft för ICA Sverige. I rollen kommer du:

  • Vara ett taktiskt och strategiskt affärstöd till ICA-butiker som erbjuder e-handel
  • Ha en tät dialog med enskilda handlare, handlarnätverk och ICA Sveriges centrala funktioner
  • Följa och analysera butikernas försäljning- och lönsamhetsutveckling
  • Fånga upp butikernas utvecklingsbehov och föreslår förbättringsåtgärder
  • Stötta butiker i affärsstöd såsom koncept, sortiment, pris, erbjudande, last-mile

Utöver det direkta affärsstödet till våra handlare innefattar tjänsten arbete med central strategisk affärsutveckling och utveckling av processer inom ICA:s e-handel utifrån ett handlarperspektiv.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitets eller högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt om du har annan relevant butiksutbildning BLU/FLU. Du har erfarenhet av digital försäljning och utveckling av e-handel inom detaljhandel. Då rollen vänder sig mot handlarna är det viktigt att du har affärsmässighet, kunskap om butiksförsäljning, butikens resultaträkning och insikt i vad som påverkar dess försäljning och lönsamhet.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och trivs att arbeta i team. Du vågar utmana och kunna coacha ledare i förändringsarbete. Du är van att göra prioriteringar, ta egna beslut och att arbeta i en föränderlig miljö där processer och dokumentation inte är färdigutvecklade. Du har en god analytisk förmåga.

Du arbetar mot handlare över hela Sverige vilket gör att det ingår resor, ibland med övernattning som följd. Tjänsten kräver körkort.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Geijer, Chef Retailer Experience, ICA E-handel på mail johan.geijer@ica.se eller telefon 08-561 516 79

Sista dag för ansökan

Ansök så snart som möjligt (CV och personligt brev), då vi gör löpande urval. Dock senast 2020-05-31.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Referens

R0010500

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till