Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäkringssäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Hova jobb i Hova på Dina Försäkringar

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäkringssäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Hova på Dina Försäkringar

Försäkringssäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Hova

Dina Försäkringar Hova, Västra Götalands län Heltid
Dina Försäkringar i Hova söker nu en ny medarbetare med vilja och förmåga att skapa affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.
Du kommer att jobba som säljare och ingå i en säljgrupp på elva personer med inriktning företag och lantbruk. 
Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till säljchef lantbruk och området som du kommer ansvara för sträcker sig från Mariestad i söder, Karlsborg/Laxå i öster samt delar av Värmland. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil.
Erbjudande 
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina försäkringar är ett relativt litet bolag är rollerna generellt bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete.  Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö. Det är ett öppet klimat där man bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. 
Vad du gör
Som säljare med inriktning lantbruk ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Inom ditt säljområde arbetar du både med befintliga kunder såsom med potentiella nya kunder. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.
Du tar ansvar för att säkerställa att våra kunder får just de försäkringslösningar som passar deras behov. Rådgivning till våra kunder blir en naturlig del av ditt arbete. Kundens verksamhet kan variera, från gården med djur till lantbrukaren som har växtodling, från den mindre lantgården till det stora säteriet. Du kommer att tillhöra vårt kompetenta säljteam och tillsammans arbetar ni för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter.
Vem du är
För att lyckas i rollen ser vi att du har försäljningserfarenhet från försäkringsbranschen. Har du dessutom erfarenhet av lantbruk, har gått en lantbruksutbildning (gärna lantmästare eller agronom) är det mycket meriterande.
Vi söker dig som trivs med att arbeta under eget ansvar med fokus på hela kundresan; från att boka mötet till att offerera, få in affär och följa upp. Du har också förmågan att arbeta noggrant för att säkerställa att våra kunder får rätt försäkringslösning utifrån sina behov. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer. 
Önskvärt
1. Minst 5 års relevant erfarenhet från försäkringsbranschen
2. IFU:s diplomutbildning, eller likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet
3. God erfarenhet av riskbedömningar
4. Goda kunskaper inom CRM, och försäkringssystem samt Word, Excel och PowerPoint.
5. Gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller liknande
6. Prickfri i Polisens belastningsregister
Ansökan
Känns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708–204704. [ Email address blocked ] ,[ Link removed ] . Facklig representant för Forena Anders Andersson 0300-35952.  Senast den 1 december  vill vi ha din ansökan. Välkommen med din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 180047