Jobbet Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar Skåne har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar Skåne publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill växa med Länsförsäkringar Skåne och vill du vara med på deras resa till att bli världens mest kundorienterade företag inom bank och försäkring! Vi letar förstärkning till deras försäkringsteam i Malmö och detta är en tjänst för dig som drivs av försäljning och service samt har beslutsamhet att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Välkommen in i ett team där målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet!


Om tjänsten
I Länsförsäkringsgruppen finns 6 400 medarbetare som jobbar för att deras 4 miljoner kunder inom bank, försäkring och pension ska få den allra bästa kundupplevelsen samtidigt som de har kul på jobbet. På kontoret i Malmö sitter man i ett öppet landskap där det är högt i tak och en fantastiskt havsutsikt! Som ny på jobbet kommer du att påbörja din tid på Länsförsäkringar Skåne i ett utbildningsteam med samtliga nyanställda. Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. Efter din introduktion kommer du att bli placerad i ett av de 4 försäkrings-teamen. Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är självklar.

Arbetsuppgifter
I rollen som försäkringsrådgivare blir du en nyckelspelare i Länsförsäkringar Skånes framgångsarbete med att skapa hög kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med försäljning av deras produkter inom försäkring och din huvudsakliga arbetsuppgift är att bemanna inkommande telefonslinga samt olika kanaler inom skrift mot privatkunder.

För att trivas i rollen gillar du att arbeta mot uppsatt individuell- och teambudget som kontinuerligt följs upp genom möten kring försäljning, arbetssätt och kundnöjdhet. Du är nyfiken och gillar att arbeta proaktivt genom att ringa upp potentiella kunder och identifiera nya behov.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete
• Har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken som detaljhandeln, mäklare eller kundtjänst
• Kan påbörja din anställning den 1 december

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av att arbeta med försäkringar och är insatt i försäkringsbranschen
• Har en eftergymnasial utbildning

Som person är du:

• Resultatinriktad
• Serviceinriktad
• Relationsskapande
• Flexibel

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information

• Start: 1 december
• Omfattning: Heltid
• Schema: Flexibel schemaläggning mellan 08:00-18:00
• Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö

Information gällande din ansökan

Det första steget i rekryteringsprocessen består av ett antal psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna :

Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information

MiNT är ett personlighetstest som mäter tre olika egenskaper som vi vet
spelar stor roll i arbetslivet. Dessa handlar om hur strukturerad och planerad man är, hur man kommunicerar med andra personer och hur man
hanterar stress och press. Testet tar 15 minuter att genomföra.

Map mäter jobbrelaterade personlighetsdrag och det tar ungefär 35 minuter att genomföra. Det är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Detta testet kommer enbart att genomföras om du är i slutfasen av rekryteringsprocessen. Matrigma och MiNT genomförs däremot direkt i den inledande delen av processen.

Information gällande vidare rekryteringsprocess

Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, genomföra alkohol- och drogtest, kreditupplysning där det inte får förekomma någon anmärkning. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du är ostraffad och blir godkänd av Länsstyrelsen. Att få detta godkännandet tar upp till fyra veckor och är det sista steget i rekryteringsprocessen. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

På grund av semesterperiod under sommaren kommer återkopplingstiden att förlängas. Inkommer din ansökan mellan v.28-32 kommer du att få återkoppling från v.33 och framåt.

• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringar Skånes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget
Läs mer om Länsförsäkringar Skåne här

Referens

15042837-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till