Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö jobb i Växjö på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö på ICA

Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö

ICA Växjö, Kronobergs län Heltid

Arbetsuppgifter

Som försäkringsrådgivare till teamet inom Kombi får du möjlighet att hjälpa kunder med deras försäkringsärenden främst via inkommande och till viss del via mail.

Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till sitt ICA-medlemskap.

ICA Försäkring har funnits i Växjö i ett par år och söker nu fler drivna kollegor som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Du kommer tillhöra ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring. 

Arbetstiderna är fördelade måndag-fredag mellan kl. 07.45-17.45 utifrån ett rullande schema. Du har en anställningsgrad på 60 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

Vi söker dig som:

  • Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, säljare, butiksmedarbetare eller motsvarande. 
  • Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning. 
  • Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
  • Du har minst gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.

Anställningsform 

Tillsvidareanställning med provanställning

Tillträde 

2022-03-01

Kontaktperson 

Henrik Snögren, [ Link removed ]

Sista dag för ansökan 

2022-02-19, urval sker löpande


Om ICA Försäkring

ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015147