Jobbet Försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Luleå
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven, resultatinriktad och engagerad försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå. Gjensidige har över 200 års erfarenhet av att försäkra liv, hälsa och egendom. Vill du vara delaktig i den resan? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Rollen som försäkringsrådgivare innebär arbete via telefon för att ta kontakt med nya eller befintliga kunder för att sälja företagsförsäkringar. Du kommer ingå i ett team som tillsammans arbetar för Gjensidiges framtida utveckling.

I din roll som försäkringsrådgivare kommer du ha stor påverkan på organisationens resultat. För att lyckas väl i din roll kommer du att erbjudas kontinuerlig utveckling och utbildning, bra konkurrenskraftig fast lön och attraktiva provisionsmodeller.

Vi söker två försäkringsrådgivare med placering i Luleå. Tjänsterna är på heltid med arbetstider måndag - fredag 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker både dig som vill ta dina första steg i karriären och dig som vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som är ambitiös och som trivs bäst av att prestera. Du gillar att arbeta självständigt, är social och vill alltid lämna ett gott intryck hos andra. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller försäkringsbranschen är det meriterande, men inte ett krav. Störst fokus kommer läggas på dina personliga egenskaper.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning sker så fort de rätta kandidaterna hittats. Passa på att ansöka redan idag! Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Gjensidige Sverige är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. 2016 firade de 200 år, och idag arbetar 4000 engagerade medarbetare i sex länder. Gjensidige är stolt samarbetspartner till Svenska Handbollsförbundet och Svenska Tennisförbundet.

Gjensidiges företagskontor i Luleå ligger i ljusa moderna lokaler på Storgatan i centrala Luleå, nära busstationen. Där arbetar idag 23 personer med försäljning, kundservice och backoffice. På kontoret sitter engagerade kollegor som uppnår resultat och som gillar att ha kul på jobbet. Utöver arbetet hittar kollegorna gärna på sociala aktiviteter för alla sina medarbetare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44641

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till