Jobbet Försäkringsrådgivare/säljare till ICA Försäkring i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Försäkringsrådgivare/säljare till ICA Försäkring i Växjö publicerad av StudentConsulting

Heltid
Alvesta
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du få möjlighet att jobba med ett starkt växande varumärke där det finns en spännande framtid? Som engagerad försäkringsrådgivare erbjuds du goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom ICA-försäkring och hela koncernen. Sök idag!

Information om uppdraget:

Som försäkringsrådgivare till teamet inom Outbound arbetar du med proaktiv försäljning där du ringer ut till våra ICA-kunder för att erbjuda en komplett försäkringslösning.

ICA Försäkring är nyetablerade i Växjö och söker nu fler drivna kollegor som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till sitt ICA-medlemskap.

Du kommer tillhöra ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring.

Arbetstiderna är fördelade måndag-torsdag kl. 14.00-20.00. Du har en anställningsgrad på 55 % med en konkurrenskraftig fast lön, samt möjlighet till provision baserat på din egna prestation. Startdatum för tjänsten är den 27/8. ICA Försäkring tillämpar provanställning.

Detta är en direktanställning hos ICA Försäkring som i denna rekrytering valt att samarbeta med StudentConsulting. Läs gärna mer och ansök via www.studentconsulting.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Friman på mailadress: emma.friman@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Du som söker:

• Brinner för att sälja försäkringar genom högkvalitativa kundmöten.
• Du är kommunikativ och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
• Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
• Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
• Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
• Du har minst gymnasiekompetens, erfarenhet från försäljning och service är meriterande, men inget krav. Ditt engagemang säger allt!

Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43399

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Truck och lagerpersonal Gislaved Wikan Personal AB
Kvalitets-och miljöchef Olofström Wikan Personal AB
Lernia söker svetsare Vetlanda Lernia
Projektör Växjö e.on
Konstruktör Östra Göinge Ö Wikan Personal AB
Supplier Quality Assurance / Kvalitetstekniker Östra Göinge Ö Wikan Personal AB
Timmertruckförare - Kinnared (Hylte) Hylte Ö Derome Timber
Truckförare - Okome (Falkenberg) Hylte Ö Derome Timber
Kinnarps söker elektriker Vaggeryd Lernia
Skiftledare pulverlackering Gislaved Wikan Personal AB
Automationsingenjör Växjö Framtiden
Logistikansvarig sökes till Sävsjö! Vetlanda StudentConsulting
Duktiga svetsare sökes! Värnamo Lernia
Lernia söker truckförare Värnamo Lernia
Elektronikmontörer sökes Värnamo Lernia
Trähusprojektör/hussäljare Vetlanda Wikan Personal AB
Ekonom/administratör Vetlanda Wikan Personal AB
Elektronikmontörer sökes Vaggeryd Lernia
Avdelningschef Hushållsavdelningen Växjö Elgiganten AB
Elkonstruktör Växjö Semcon
Lokalnätsprojektör Växjö e.on

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till