Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäkringsförmedlare till Allabrf jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäkringsförmedlare till Allabrf på Amendo Bemanning

Försäkringsförmedlare till Allabrf

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du vår nästa försäkringsförvaltare? Vill du jobba som försäkringsförmedlare hos vår  kunds försäkringsförmedling och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stora chanser att påverka.

Arbetsbeskrivning

I rollen som försäkringsförmedlare hos vår kunds försäkringsförmedling ansvarar du för din kundportföljs framgång genom att förvalta befintliga och nya kunder. Du kommer att få en befintlig kundportfölj samt bygga upp din egen kundportfölj genom egen rådgivning mot bostadsrättsföreningar. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.

Teamet består idag av tre andra försäkringsförmedlare samt en försäkringschef. Eftersom det är ett litet team kommer du vara delaktig i att bygga upp rutiner och processer samt växa i din roll i takt med att teamet växer. Du får en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifieringar om dessa saknas. 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som gillar att skapa långa affärsrelationer och som är förtroendeingivande. Du är en effektiv, ordningsam och analytisk relationsbyggare. Du är självgående med en god förmåga att skapa dina egna förutsättningar och ta egna initiativ. I den här rollen så behöver man ha god datorvana då Allabrf är ett digitalt bolag i framkant. De två primära kommunikationssätten i rollen kommer att vara via telefon och digitala möten, så de arbetsverktygen behöver man trivas bra med. 

  • Minst 2 års erfarenhet från liknande verksamhet
  • Erfarenhet av SAK-försäkring
  • InsureSec-licens är mycket meriterande
  • Meriterande med erfarenhet av bostadsrättsaffären
  • Erfarenhet och intresse för försäljning, du har sedan tidigare goda försäljningsresultat
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Om företaget

ABRF Group AB grundades 2015. Med över 200 000 användare varje månad är allabrf.se Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Företaget erbjuder digitala tjänster till bostadsrättsföreningar med det övergripande syftet att förenkla vardagen för BRF-styrelsemedlemmar och förbättra föreningens ekonomi.

Inom försäkringsområdet agerar bolaget som en oberoende försäkringsförmedlare med fokus på fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar. Verksamheten inom försäkring växer snabbt och idag har bolaget över 400 kunder. Kontoret finns i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian. 

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar ABRF Group AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1
#försäkring

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1323251-312963