Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Försäkringschef till Alla BRF jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Försäkringschef till Alla BRF på Amendo Bemanning

Försäkringschef till Alla BRF

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du vår kunds nästa ledare? Vill du jobba som försäkringschef för en försäkringsförmedling och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Arbetsbeskrivning

Positionen innehåller personalansvar där du fördelar arbetet för en grupp försäkringsförmedlare och ansvarar för att leda, coacha och följa upp ditt team. Du är huvudansvarig för att förhandla grupplösningar och andra samarbetsavtal med svenska och internationella försäkringsgivare. Du kommer att få en befintlig kundportfölj. Du kommer även att ansvara för uppbyggnad av teamet samt driva och leda förändrings- och utvecklingsarbete vilket inkluderar etablerandet och säkerställandet av nya arbetsrutiner och processer. 

Du kommer att få resultatansvar med budgetmål. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen. Du får en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifiering om dessa saknas.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som gillar att jobba med att utveckla teamet, är positiv men ändå har skinn på näsan. Du har fördel av att leda sedan tidigare, du är självgående med en god förmåga att skapa dina egna förutsättningar och tar egna initiativ.

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa samarbeten och bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa långsiktiga samarbeten så räds du inte av att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du förtroendeingivande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är en strategisk, prestigelös och ödmjuk ledare som gillar att driva fram en bra gruppsammanhållning.

Om företaget

ABRF Group AB grundades 2015. Med över 200 000 användare varje månad är allabrf.se Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Företaget erbjuder digitala tjänster till bostadsrättsföreningar med det övergripande syftet att förenkla vardagen för BRF-styrelsemedlemmar och förbättra föreningens ekonomi.

Inom försäkringsområdet agerar bolaget som en oberoende försäkringsförmedlare med fokus på fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar. Verksamheten inom försäkring växer snabbt och idag har bolaget över 400 kunder. Som teamlead arbetar du i ett snabbväxande och ungt team med ca 20 kollegor. Kontoret finns i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian. 

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar ABRF Group AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1
#försäkring

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1323172-277006