Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Förpackningsingenjör hållbarhet till Dagab jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Förpackningsingenjör hållbarhet till Dagab på Poolia

Förpackningsingenjör hållbarhet till Dagab

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Till Dagab söker vi en Packaging Engineer dvs en Förpackningsingenjör som är bekant med REACH och som brinner för miljö och hållbarhet. Rollen går ut på att utveckla och implementera processer för kvalitetssäkrade livsmedelsförpackningar enligt gällande lagstiftning.
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.
På Dagab brinner vi för att skapa en mer hållbar framtid och ditt arbete kan göra skillnad och påverka många människor varje dag, genom maten vi äter!

Tjänsten är heltid och placerad i Stockholm. Du blir anställd av Dagab Inköp och Logistik. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Välkommen till ett prestigelöst gäng i en verksamhet som vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. Vi vill ge våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.
Du söker en spännande roll där du tex kvalitetssäkrar nya material, genomför riskanalyser, koordinerar migrationstester och bevakar uppdateringar i lagstiftningen. Du är med och skapar kvalitetssäkringsprocesser och rutiner för olika förpackningar och är sedan med och implementerar dessa i organisationen. Ditt arbete påverkar i slutändan många människor och miljön vi alla lever i.

Vem är du?
Vi söker dig som har en för området relevant högskoleutbildning (tex civilingenjör inom kemi/kemiteknik eller liknande) gärna i kombination med några års erfarenhet av kvalitetssäkring av förpackningar, gärna inom livsmedelsbranschen. Viktigt är att du får saker att hända och kan arbeta strukturerat och både självständigt och i samarbete med andra funktioner mot leverans. Du hjälper organisationen genom att säkerställa att våra EMV-förpackningar lever upp till våra nya riktlinjer och policies.
Det finns ett otal olika reglementen, lagstiftningar, EU-direktorat mm som är bra att känna till för den här rollen, det är meriterande om du arbetat med några. För att kunna göra jobbet på ett bra sätt krävs kunskaper i REACH. Vi ser gärna att du som söker har förståelse för förpackningshållbarhet, cirkularitet, analyser av förpackningsprover, samt att du är införstådd med riktlinjer som påverkar förpackningsmaterial.
Rollen kräver flytande Engelska både i tal och skrift. Kinesiska är meriterande.

Om verksamheten
Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60947