Jobbet Företagsutbildare inom Office365 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagsutbildare inom Office365 publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta extra som IT- utbildare av Office paketet. Du som söker är intresserad av att jobba 1-3 dagar i veckan och har troligtvis en annan sysselsättning vid sidan. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som kan hålla företagsanpassade utbildningar inom Office365 och ser gärna att du är student med inriktning IT. Du kommer att hålla endagarsutbildningar inom officepaketet, där du har en färdig kursdokumentation att följa vid din undervisning. Något förarbete krävs således inte. Varje kurstillfälle pågår mellan 9 – 16 där företaget står för lunch samt fika.
Målgruppen för utbildningarna är allt från företagsledning till driftpersonal. Vi söker därför dig som har en god social kompetens och är en god kommunikatör. Då arbetet utgår från våra kursdeltagare krävs även att du har en förmåga till att anpassa dig efter målgruppen och ser ett intresse i att göra utbildningen till en upplevelse för kursens deltagare!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Office365, och gärna en djupare kunskap inom IT- teknik. Du behöver vara trygg i att självständigt leda utbildningar och ha en pedagogisk förmåga.
Anställningen är timbaserad, där det i perioder kommer innebära flera arbetsdagar i veckan, men där varje utbildningstillfälle är förlagd mellan 9-16.
Anställningen är tillsvidare med start omgående

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47602

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till