Jobbet Företagssköterska till Företagshälsan Runstenen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Företagssköterska till Företagshälsan Runstenen! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en företagssköterska till Företagshälsan Runstenen i Malmö. Är du företagssköterska eller sjuksköterska och söker ett stimulerande arbete och vill vara en del av en växande organisation så är detta ett tillfälle för dig. Då vi ständigt får nya kundförfrågningar behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en företagssköterska.

Om Företagshälsan Runstenen

Företagshälsan Runstenen har framgångsrikt bedrivit företagshälsa i över 40 år och har mottagningar i både Malmö och Helsingborg.  Vi är idag 14 medarbetare som trivs i en organisation med nära samarbete, hög servicekänsla, korta beslutsvägar och stort inflytande över vår egen arbetssituation. Vi står för hög tillgänglighet, god kompetens, personlig och effektiv service. Kontinuerlig vidareutbildning för att utveckla din kompetens är en självklarhet hos oss. Vi arbetar strategiskt och långsiktigt med våra kundföretag för att erbjuda rätt tjänster som verkligen gör skillnad för våra kundföretag och som främjar god hälsa och arbetsmiljö. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om vår verksamhet på www.fhv-runsten.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Företagssköterska är du en nyckelperson gentemot ett antal kunder som du har ett nära samarbete med och fungerar som en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag. Du kommer samarbeta med bland annat företagsläkare, företagssköterskor, beteendevetare, arbetsmiljöingenjörer och ergonomer/fysioterapeuter. Tillsammans med teamet och kunderna planerar, genomför och ansvarar du för hälsofrämjande insatser. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Hälsoundersökningar, kartläggningar, hälsosamtal
  • Lagstadgade medicinska kontroller
  • Rehabiliteringsarbete
  • Utbildningsinsatser tex HLR
  • Samtalsstöd
  • Arbetsmiljökommittémöten
  • Arbetsrelaterad sjukvård mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i första hand är utbildad företagssköterska men vi är även nyfikna på dig som är sjuksköterska och som har ett brinnande intresse för arbetsmiljö! Du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en god helhetssyn och vill gärna arbeta utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt – såväl på individ som grupp- och organisationsnivå. Som person är du lyhörd, ansvarstagande, har god förmåga att skapa varaktiga relationer och är mån om att hålla en hög servicenivå samt har ett affärsmässigt intresse. Arbetet bedrivs främst på våra mottagningar men en del uppdrag sker ute hos våra kunder vilket förutsätter att du har körkort och gärna tillgång till bil.

Ansökan och upplysningar

Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning heltid (finns möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad) med placering i Malmö.

Urval sker löpande – tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Företagshälsan Runsten med Lernia. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Moe på 0722- 54 11 54 eller rekryteringskonsult Emilia Westberg på 072 254 62 39.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

54425

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till