Jobbet Företagssköterska har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagssköterska publicerad av Feelgood Företagshälsovård AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag.

Feelgood växer. Till vår region i Stockholm söker vi därför en Företagssköterska till vår enhet i Kista

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet Kista är vi idag ca 15 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Vi håller till i ljusa fräscha lokaler i Kista nära bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Som Företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar arbetsrelaterad sjukvård, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå.   

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska gärna med företagssköterskeutbildning eller. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhets syn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en lagspelare. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom företagshälsovård.  Du har även goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta konsultchef Ewa Troberg, tfn 08-586 156 30, e-post: ewa.troberg@feelgood.se

Sista ansökningsdatum är 2019-06-23 Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Länk till den här sidanhttp://www.feelgood.se/jobba-paa-feelgood/?rmpage=job&rmjob=695&rmlang=SE

Referens

695

Om företaget

Vill du vara med och bygga Sveriges ledande hälsoföretag? Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och som alltid levererar goda resultat. Egenskaper som utåtriktad läggning, affärsmässighet, kreativitet och initiativförmåga är avgörande för såväl din som vår framgång.

Genom att samla all kompetens och kunskap under ett tak erbjuder vi inte bara traditionell företagshälsovård utan ett integrerat utbud av tjänster som syftar till att främja hälsa och förebygga ohälsa, samt till efterhjälpande rehabilitering. Grunden för vår verksamhet är att hälsa är lönsamt. Genom att erbjuda rätt åtgärder, i rätt tid, till rätt medarbetare, bidrar Feelgood till att reducera sjukfrånvaro och intäktsbortfall orsakat av lägre produktivitet, samtidigt som vi främjar hälsan och förbättrar livskvaliteten för företagets medarbetare. Feelgood hade i slutet av år 2015 ca 10 000 företag som kunder, vilka i sin tur har över 500 000 medarbetare. Våra kunder finns i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till