Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Företagssäljare till spännande företag i Jönköping jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Företagssäljare till spännande företag i Jönköping på Poolia

Företagssäljare till spännande företag i Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Brinner du för att göra affärer och att knyta starka kundrelationer? Har du några års erfarenhet av försäljning inom B2B? Då är du personen vi söker! Till kund i Jönköping söker vi nu en Företagssäljare med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan med CV redan idag!

Om tjänsten
I din roll som Företagssäljare hos vår kund i Jönköping kommer du främst arbeta med bearbetning av nya och befintliga kunder. Du tillhör ett större säljteam i en affärsdriven organisation där relationsskapande är A och O. Uppdraget innebär daglig kontakt med kunder via telefon och mail, samt att stötta kunderna i planering och projekt. Du genomför även fysiska kundbesök. Eftersom kunderna finns runt om i Sverige, innebär rollen även en del resor.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas pågå minst 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning inom företaget efter uppdragets slut.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning inom B2B som vill bli en del av ett fantastiskt bolag, ett roligt team och vill växa som person. Du är driven, gillar högt tempo, är serviceinriktad och social. Som person är du kommunikativ och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du motiveras av att vara kreativ, lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ. En av dina starkaste egenskaper är att du har förmågan att driva säljprocessen fram till beslut och framgångsrika avslut.

För att passa i rollen krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60886