Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Företagssäljare till PreZero Recycling AB i Umeå job in Umeå at Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Företagssäljare till PreZero Recycling AB i Umeå på Amendo Bemanning

Företagssäljare till PreZero Recycling AB i Umeå

Amendo Bemanning Umeå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta brett inom ett framgångsrikt bolag i tillväxt - på en expansiv marknad? Till PreZero söker vi just nu en driven och målinriktad säljare med placeringsort Umeå.

Rollen som säljare på PreZero är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta brett inom försäljning och som vill bli en del av ett företag med ambitioner och framåtanda! Du ingår i försäljningsteamet i region Nord och får möjligheten att lära dig verksamheten från grunden och att arbeta med stor frihet under ansvar.

Arbetsbeskrivning
I rollen som säljare på PreZero driver du ett självständigt försäljningsarbete. Du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder och identifiera nya potentiella kunder och kontakter genom ihärdig, strukturerad och energisk kartläggning och bearbetning av marknaden. Det innebär att du löpande utvecklar och underhåller ditt professionella och affärsmässiga nätverk med befintliga och potentiella kunder. Du håller dig också uppdaterad om vad som händer på marknaden, hos kunder och trender - med fokus på var du bör vara och varför.

Det vi vill att du ser framför dig och attraheras av, är en arbetsvecka fylld av kartläggning och identifiering av nya spännande bolag och kunder, dedikerad tid när du tar kontakt, bokar och genomför många nya spännande möten med vår affär och din framgång i fokus. Vidare har du en nära dialog med dina kollegor då ni tillsammans optimerar försäljningen så att kunder upplever bästa möjliga service. Rapportering sker till Säljchef.

Vem söker vi?
Vi söker givetvis dig som älskar försäljning, har en egen stark drivkraft att motivera dig själv och tar ditt ansvar för att nå eller överträffa uppställda mål. Du är envis och orädd - affärsmässig, nyfiken och tror på din egen förmåga att lyckas även när det blåser motvind.

Kanske arbetar du idag som säljare men känner att du vill byta bransch och lockas av att komma till ett framgångsrikt bolag på en expansiv marknad. Det är även viktigt att du har en naturlig fallenhet för försäljning och förstår vikten av dina egna insatser och uppföljning av befintliga affärsrelationer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
PreZero Recycling AB erbjuder återvinningslösningar till företag och verksamheter inom bland annat bygg, handel, industri och verkstad. Genom att välja PreZero Recycling får kunden en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån kundens avfall. 

Placeringsort
Umeå

Frågor och kontakt  I denna rekrytering samarbetar PreZero Recycling med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!


 

Rekommenderade jobb

Företagssäljare till PreZero Recycling AB i Umeå
Amendo Bemanning Umeå Heltid
Svetsare till Röbäcks Sweden AB
Uniflex Västerbottens län - Umeå Heltidsanställd
Ej angett
CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik i sommar!
StudentConsulting Västerbottens län - Umeå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1143375-246169