Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Företagssäljare till Läns Alarm! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Företagssäljare till Läns Alarm! på StudentConsulting

Företagssäljare till Läns Alarm!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en person som vill vara med från sälj till nöjd kund? Gillar du att komma till jobbet och känna att det du gör idag kommer påverka någon positivt i morgon? Se då hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Företagssäljare till vår kund Läns Alarm! Läns Alarm AB etablerades 1990 och är idag ett av Sveriges ledande installationsföretag av larm och säkerhetssystem. Hos deras 18 000 avtalskunder ansvarar Läns Alarm för service och trygghet och levererar årligen omkring 1 500 säkerhetslösningar till företag och fastigheter. Läns Alarm är en partner till Securitas Direct AB vilket innebär att dom säljer, installerar och utför service på samtliga Securitas Directs anläggningar.

Som Företagssäljare hos Läns Alarm kommer du att arbeta med försäljning av deras säkerhetsanläggningar. Anläggningarna kan innefatta bland annat inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem och brandlarm. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation.

I rollen ingår:

•Eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar
•Etablera och bibehålla affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder
•Arbete med Securitas Directs produktportfölj

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Läns Alarm. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och utbildningar för att du ska få alla förutsättningar för att lyckas i din roll.

Detta söker vi:

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har en entreprenörsanda och ett genuint intresse av försäljning. Självklart ser vi det som meriterande om du kan försäljning sedan tidigare, men för oss är personlighet och inställning det som väger tyngst!

Vi söker dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Du besitter en hög social kompetens och har lätt för att ta kontakt med andra människor. Vidare är driven och lösningsfokuserad, med mycket energi och uthållighet arbetar du för att nå dit du vill.

Vi ser även att du:

•Behärskar svenska i såväl tal som skrift
•Gör dig förstådd på engelska
•Innehar B-körkort

Då Läns Alarm är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS brottsregister. Kontroll från belastningsregistret kommer att göras under processen.

Känns det här som en tjänst för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Företagsförsäljning, Säljare, Sälj, Försäljning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59935