Jobbet Företagssäljare till Göteborg Energi! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagssäljare till Göteborg Energi! publicerad av Poolia

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare? Trött på det gamla vanliga rutinerna? Då kan Poolia hjälpa dig! Här har du möjlighet att vara med på en spännande resa, joina ett starkt team och skapa nya värdefulla meriter. För att inte tala om att du får världens roligaste arbetsplats. Vi söker företagssäljare till Göteborg Energi med start i höst. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Här erbjuder vi en tjänst som företagssäljare på Göteborg Energi. Ett av Sveriges ledande mest välkända elbolg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du arbetar under kontorstider, här slipper du sena kvällar och nätter. Företagsavdelning bygger nu upp ett nytt team med många motiverande stjärnor som skulle älska att ha dig som kollega. När dom inte jobbar så firas framgångar, frukostar, AWs och mycket mer. Göteborg Energi ser till att du belöns för ditt hårda arbete. Här är du inte en i mängden utan du är betydelsefull för oss. Du kommer sälja elhandelsavtal via telefon till företag. 'Men jag kan ju inget om el..' Ingen fara, du får en grundlig introduktion vid start. Du har möjlighet att klättra inom företag där vi ser utvecklingsmöjligheter för dig.

Vem är du?
Vem är det vi söker då? Jo, det ska vi tala om för dig! Vi söker dig som vill bli en del av ett fantastiskt bolag, ett roligt team och växa som person. Är driven, tävlingsinriktad och social ord som beskriver dig? Då är du vår nya stjärna. I övrigt har vi bara ett fåtal andra önskemål; • Du har erfarenhet av försäljning privat-och företagskunder via telefon, hantering av omteckning, nyförsäljning och kampanjer. • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Referens

57279

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till