Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Företagssäljare befintlig kund till Bredband2 job in Malmö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Företagssäljare befintlig kund till Bredband2 på StudentConsulting

Företagssäljare befintlig kund till Bredband2

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och gillar att vårda kundrelationer? Vill du utvecklas i ett växande företag? Vi söker just nu en kollega till säljavdelningen på Bredband2!

Information om uppdraget:

Ditt uppdrag blir att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och etablera meningsfulla och relevanta relationer. Du kommer att prata med IT-chefer och VD:ar på små och medelstora bolag där en säker internetuppkoppling är a och o för en framgångsrik verksamhet. Eftersom branschen kontinuerligt utvecklas, så krävs det att du är uppdaterad med den senaste kunskapen kring produkterna och tjänsterna Bredband2 tillhandahåller. Du blir en avgörande komponent i det Bredband2s kunder behöver för att undvika hot och störningar i sin verksamhet. Med företagets nya säkerhetstjänst TRYGG vill Bredband2 göra den resan tillsammans med kunderna.

Arbetsuppgifterna består av följande delar:
•Operativ försäljning genom kundbesök, kontinuerlig bearbetning, hantera förfrågningar, skriva offerter och göra avslut
•Prospektera och bearbeta Bredband2s befintliga kunder genom att förädla dessa med ytterligare tjänster och produkter
•Stärka Bredband2s relation högt upp i befintlig kunds organisation
•Delta och följa upp kundaktiviteter
•Omsättnings- och resultatansvar både på kort- och långsikt

Bredband2s säljavdelning arbetar tätt ihop med marknadsavdelningen för att förse kunderna med den information de behöver, vilket innebär att säljavdelningen ska kunna fokusera på att skapa meningsfulla dialoger.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har en förståelse för försäljning, är drivande och entusiasmerande samtidigt som du har ordning, reda och ett strukturerat arbetssätt. Vidare bör du ha en kreativ förmåga och vara initiativrik, med en prestigelös läggning. Du har en förkärlek för försäljning och trivs i en resultatinriktad miljö. Bredband2 arbetar hårt men tycker också om att ha kul tillsammans. Därför söker Bredband2 en medarbetare som vill vara med och bidra till härliga skratt, uppmuntran och gemenskap. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av b2b försäljning inom Telekom, men det är inget krav.

Om arbetsgivaren:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. Utöver möjligheten att jobba för ett starkt varumärke kommer du jobba i en trevlig miljö i moderna kontorslokaler centralt i Malmö. Grunden i företaget är medarbetarna och därav genomsyras företagskulturen av ledorden utveckling, uppskattning och gemenskap. Bredband2 värdesätter resultat och engagemang samtidigt som det framförallt är av högsta prioritet att ha kul på jobbet tillsammans som ett team! Visar du framfötterna har du otroliga möjligheter att utvecklas inom bolaget, både i din nya tjänst och på lång sikt.

Sökord: Försäljning, Telecom, Befintlig kund, B2B

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Företagssäljare befintlig kund till Bredband2
StudentConsulting Malmö Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57947