Jobbet Företagsrådgivare till Plana Juridiska i Täby Centrum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagsrådgivare till Plana Juridiska i Täby Centrum publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett spännande tillväxtbolag med runt 20 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du arbetar tillsammans med projektledare och jurister i kundprojekt som syftar till att stödja och utveckla klienternas/ kunders rutiner i deras förbättringsarbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Företagsrådgivare inom rekonstruktion kommer du att arbeta utåtriktat med rådgivning till nya och befintliga kunder. Du kommer dagligen att ta kontakt med potentiella kunder för att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt samarbete. En viktig del av jobbet är att vara en aktiv och engagerad partner till Planas kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;

-       Prospektera nya kunder

-       Ta fram underlag och göra analys

-       Utföra kreditkontroller

-       Utveckla och vårda kundrelationer

-       Bistå verksamheter med professionellt stöd och nödvändig rådgivning

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi och något års erfarenhet av relationsskapande försäljning. Det är av stor vikt att du är affärsdriven och har förmågan att förstå och analysera information. Vi ser att du drivs och motiveras av att träffa kunder och att göra affärer. Som person är du noggrann, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler i Täby Centrum. Detta är en tillsvidaretjänst med omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller semester inbokad i sommar. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen.jurek.se.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord; Företagsrådgivare, Rådgivare, Säljare, Account Manager, Företagsekonomi, Ekonomi, Marknadsanalys


Referens

356B1EDD28F2443A89778B7C0FCAE35E

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till