Jobbet Företagsrådgivare/Innesäljare för direktrekrytering till Boomr! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagsrådgivare/Innesäljare för direktrekrytering till Boomr! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas inom försäljning och arbeta mot företag runtom i Sverige? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av engagemang och gemenskap? Då bör du söka den här tjänsten!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en innesäljare till vår kund Boomr Trygghetsbyrån. Boomr erbjuder säkerhetstjänster, såsom brandskyddsutrustning, DNA-märkning och juridiska tjänster, till företag i Sverige. Boomr sitter i fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker och är totalt ca 60 anställda.

I rollen som innesäljare kommer du i huvudsak att sälja säkerhetstjänster till företag i Sverige via telefon i första hand. Du kommer att tillhöra ett team om 15 andra säljkollegor. Hos Boomr är det högt i tak och en härlig gemenskap där de hittar på olika aktiviteter såsom resor, försäljningstävlingar, spa och kampsport. Boomr erbjuder även fortlöpande utbildningar för att ständigt utveckla sina medarbetare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos Boomr. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag - fredag 8:15-16:30. För rätt person finns möjligheten till att starta omgående eller enligt överenskommelse!

Detta söker vi:

Stor vikt lägg på personliga egenskaper. Vi ser att du som söker har ett stort engagemang och driv. Du har en idrottsbakgrund och är tävlingsinriktad. Vidare är du positiv och glad som person samt trivs i en resultatorienterad miljö och att arbeta mot uppsatta mål.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av telefonförsäljning, gärna mot företag.
- Utbildning inom försäljning, marknad eller annat relevant område.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Telefonförsäljning, Företagsrådgivare, Sälj, Innesälj

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54582

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till