Jobbet Företagsläkare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagsläkare publicerad av Feelgood Företagshälsovård AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

FÖRETAGSLÄKARE

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet Kristinedal Göteborg är vi idag ca. 25 medarbetare som arbetar gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i Gamlestaden och kommer under våren 2020 att flytta till nya ljusa och fräscha lokaler. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Som företagsläkare hos oss ger du stöd till företagsledningar, enskilda chefer, personalavdelningar och anställda i frågor som rör hälsa och arbete, rehabilitering och sjukvård. Förutom symptombehandling, ser vi att du även är intresserad av att kunna påverka bakomliggande orsaker till arbetsrelaterad ohälsa. Detta har du möjlighet till hos oss genom den täta dialog du har med chefer, HR samt med resten av det tvärfunktionella teamet på Feelgood. Som läkare på Kristinedalsenheten ingår du i läkargruppen tillsammans med två läkarkollegor, det tvärfunktionella teamet samt kundteam.

Vi söker dig som är specialistläkare, gärna med företagsläkarutbildning men inget krav. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhets-syn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du har även körkort och goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta konsultchef Lotta Björkqvist, tfn 0701-09 94 40, lotta.bjorkqvist@feelgood.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-15,  Sänd in din ansökan omgående då intervjuer kommer att påbörjas och hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Länk till den här sidanhttp://www.feelgood.se/jobba-paa-feelgood/?rmpage=job&rmjob=717&rmlang=SE

Referens

717

Om företaget

Vill du vara med och bygga Sveriges ledande hälsoföretag? Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och som alltid levererar goda resultat. Egenskaper som utåtriktad läggning, affärsmässighet, kreativitet och initiativförmåga är avgörande för såväl din som vår framgång.

Genom att samla all kompetens och kunskap under ett tak erbjuder vi inte bara traditionell företagshälsovård utan ett integrerat utbud av tjänster som syftar till att främja hälsa och förebygga ohälsa, samt till efterhjälpande rehabilitering. Grunden för vår verksamhet är att hälsa är lönsamt. Genom att erbjuda rätt åtgärder, i rätt tid, till rätt medarbetare, bidrar Feelgood till att reducera sjukfrånvaro och intäktsbortfall orsakat av lägre produktivitet, samtidigt som vi främjar hälsan och förbättrar livskvaliteten för företagets medarbetare. Feelgood hade i slutet av år 2015 ca 10 000 företag som kunder, vilka i sin tur har över 500 000 medarbetare. Våra kunder finns i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till