Jobbet Företagskoordinator till Arbetsmarknadsförvaltningen, Luleå kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Företagskoordinator till Arbetsmarknadsförvaltningen, Luleå kommun publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du naturligt nätverkande och duktig på att skapa relationer? Har du insikt i kompetens- och arbetsmarknadsfrågor? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.Luleå med sina drygt 78 000 invånare är en tillväxtkommun och en viktig motor för hela Norrbotten. Kommunen består av sju förvaltningar med en total omsättning på runt 5 miljarder kronor per år. Våra 6900 medarbetare arbetar dagligen med att bygga ett hållbart samhälle, ge service genom hela livet och skapa attraktion för att medborgare, besökare och inflyttare ska trivas.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning. Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 190 medarbetare och omsätter 235 miljoner kronor.

Luleå kommun arbetar just nu med uppdraget ”Omställning för tillväxt” och är i behov av att anställa en företagskoordinator till arbetsmarknadsförvaltningen. Som företagskoordinator blir du en viktig samtalspartner med arbetsgivare, företag och branschorganisationer. Omställning för tillväxt ska genom samordning av nyckelaktörer från kommun, myndigheter, näringsliv och utbildningsorganisationer, dels mildra verkningarna av Coronakrisen genom insatser och åtgärder för att stödja arbetsgivare som står inför olika typer av omställningsbehov. Samt på lång sikt bygga samordningsstrukturer och insatser för en hållbar kompetensförsörjning i Luleå. Uppdraget är ett samarbete mellan Luleå kommun och Luleå Business Region AB.
Som företagskoordinator kommer du att ingå i ett team tillsammans med en processledare, en redan befintlig företagskoordinator och en utbildningskoordinator. Tjänsten är på heltid, och detta uppdrag sträcker sig över en 4-årsperiod. Du kommer att vara en länk mellan arbetsgivares behov och anpassade insatser som finns eller skapas utifrån behoven. Arbetet bygger också på att samordna med andra viktiga strategiska aktörer på arbetsmarknaden vid arbetsgivares omställningsarbete samt kompetensförsörjningsbehov. Sammanfattningsvis ligger företagskoordinatorns fokus på att samordna, samarbeta och etablera goda relationer med arbetsgivare och företag rörande omställningsarbete och kompetensförsörjningsfrågor.

Detta söker vi:

Till denna roll frågar vi efter dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi vill att du som söker denna tjänst:

*Innehar gymnasial utbildning.
*Har dokumenterad erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsfrågor och kompetensförsörjningsfrågor.
*Är kommunikativ som person, naturligt nätverkande och tycker om att bjuda in till samarbete.
*Har ett stort eget närverk av arbetsgivare, både privata och offentliga.
*Är duktig på att samordna och samverka mellan olika aktörer.
*Tillämpar ett flexibelt arbetssätt och har ett stort resultat- och lösningsfokus.
*Är förtroendegivande, pedagogisk och trivs med att genomföra presentationer.

Det är meriterande för rollen:
•Om du har tidigare erfarenhet av att driva företag eller på annat sätt skaffat kunskap och förståelse för företagares villkor inom en eller flera branscher.

Passar denna arbetsbeskrivning in på dig? Då välkomnar vi dig varmt att skicka in en ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna process samarbetar Luleå kommun med StudentConsulting. Och Luleå kommuns önskan är att eventuella frågor går till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson. Vid frågor når du Therese via telefon på 072-21 45 329. Eller via mail på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Företagskoordinator till Arbetsmarknadsförvaltningen, Luleå kommun.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55016

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till