Jobbet För kunds räkning söker vi nu en innesäljare i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

För kunds räkning söker vi nu en innesäljare i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundkontakt och lockas av en kommunikativ roll där du med telefonen som främsta arbetsverktyg aktivt tar kontakt med nya och befintliga leverantörer och partners? sök då tjänsten som innesäljare idag!

Information om uppdraget:

Som innesäljare hos kunden arbetar du i huvudsak med telefonen som arbetsredskap där du får möjlighet att bygga din egen kundstock där långsiktiga relationer står i fokus.

Dina uppgifter:


• Aktiv bearbetning av prospekt via telefon


• Bearbetning av befintliga företagskunder per telefon


• Uppgraderingar samt uppföljningar


• Uppföljning samt försäljning vid utvalda kampanjer

. Boka kundbesök ansvarig säljare.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor. Vidare tror vi att du har kunden i fokus, är tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hålla fokus under hög arbetsbelastning. Som person är du nyfiken och räds inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla samt skapa struktur. Slutligen tror vi att du är en social person och känner dig trygg i kontakten med nya människor.

Formella krav:
• Avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis inom försäljning
• Tidigare erfarenhet av försäljning, förståelse för försäljningsprocessen från start till slut.
• Flytande kunskaper i tal och skrift på Svenska & Engelska är ett krav.
• Kunskap i att arbeta med de vanligaste Office-programmen är ett krav.

Meriterande:
•Erfarenhet av försäljning
•Erfarenhet av en administrativ roll

Sökord: säljkoordinator, innesäljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54658

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till