Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Förändringsledare inom Microsoft 365 till Coligo jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Förändringsledare inom Microsoft 365 till Coligo på Bravura

Förändringsledare inom Microsoft 365 till Coligo

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av förändringsarbete och transformationsprojekt inom Microsoft 365? Vill du jobba i ett av de mest värdeskapande konsultbolag i Sverige i en expansiv fas och hjälpa några av de mest namnkunniga organisationer på marknaden? Hos Coligo ges du möjlighet att jobba med innovativa och aktuella lösningar inom digitala samarbets- och produktivitetsverktyg. Här får du möjlighet att agera specialist inom ditt område och samtidigt utvecklas tillsammans med ditt team.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coligo.

Om företaget

Coligo är ett konsultbolag som erbjuder rådgivning och tjänster inom avancerad Microsoft infrastruktur och förändringsledning som exempelvis lösningar för den moderna arbetsplatsen samt samarbetsplattformar. Företaget startades 2012 i syfte att hjälpa organisationer med innovativa lösningar och effektiva processer för att uppnå deras taktiska och strategiska mål. Coligo är en Microsoft guldpartner specialiserad i digital transformation inom den moderna IT-arbetsplatsen med produktivitet och säkerhet i fokus. Coligo är idag 17 anställda varav 15 stycken är erfarna konsulter med lång erfarenhet inom branschen, de är specialister inom sina respektive områden.

Alla individer på Coligo utgör en del i ett fantastiskt härligt gäng. Med det sagt får du vara med i ett positivt lagspel där de tar hand om varandra och hjälper varandra att utvecklas eller för att lösa kundernas problem gemensamt. De har kontor centralt i Stockholms innerstad. Du får en coachande tillvaro och en fantastisk möjlighet att växa inom din roll. Coligo tror på individen och att du ska få rätt förutsättningar i en aldrig så snabbt utvecklande bransch.

Arbetsuppgifter

I rollen som förändringskonsult arbetar du primärt för en ökad användning av samarbets- och produktivitetsverktyg inom Microsoft 365. Du arbetar i projekt med syfte att marknadsföra och driva förändringsarbetet inom kundens verksamhet. Ditt fokus är att synliggöra och optimera nyttan av moderna verktyg inom Microsoft 365 för medarbetare och chefer ute i organisationen hos kunden genom utbildningar och workshops. Som förändringskonsult ansvarar du för att ta fram förändringsplaner för transformationsprojekten och utformningen av de workshops du leder samt att skapa slutanvändarmaterial. I denna roll arbetar du brett med att ge kunden rådgivande konsultation, implementation av nya arbetssätt och strategi för utrullning av samarbets- och produktivitetsverktyg.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis IT eller Medie- och kommunikationsvetenskap alternativt motsvarande område
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom förändringsledning eller projektledning, meriterande om det varit inom tekniska projekt/tranformationsprojekt
• Flytande i svenska och affärsmässig engelska i både tal och skrift

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en förmåga att ta det egna ansvaret och viljan att utmana dig själv. Då du arbetar tillsammans med olika personer i projekten ser vi att du är en hjälpsam lagspelare och trivs i dessa sammanhang. Du besitter en förmåga att vara pedagogisk och har ett tålamod samt förståelse för slutanvändaren. Vi ser att du har ett öga för detaljer och inte lämnar något åt slumpen i de projekt du driver. Med din sociala förmåga inger du ett förtroende och gillar att bygga relationer.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: förändringskonsult, förändringsledare, förändringsspecialist, microsoft, office 365, transformationsprojekt, förändringsledning, kommunikationsvetenskap, informationsvetenskap

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3612901