Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Förändrings- och systemintresserad ekonom till Mackmyra jobb i Gävle på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Förändrings- och systemintresserad ekonom till Mackmyra på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Förändrings- och systemintresserad ekonom till Mackmyra

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Gävle, Gävleborgs län Heltid

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med redovisningschef och bolagets andra redovisningsekonom utgöra kärnan i Mackmyras ekonomi- och redovisningsfunktion. Mackmyra har idag verksamhet i Sverige, Tyskland, Storbritannien och har även en filial i Danmark. Som redovisningsekonom kommer du med din kollega i teamet ansvara för den löpande redovisning för Mackmyra samt tillhörande dotterbolag. Ni kommer även att ansvara för Exflow och orderhanteringen i Mackmyras CRM system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för den löpande redovisning
  • Delaktig i att deadlines och rapporteringstider efterföljs
  • Bidra vid utveckling av arbetssätt och processer
  • Backup för lönehanteringen
  • Behjälplig vid årsredovisning
  • Delansvarig för momsrapportering samt skattedeklarationer
  • Ansvara för delar av inventeringsprocessen samt lagerhantering
  • Adhoc uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi samt ca 5 års erfarenhet av en liknande roll. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bolag med lagerredovisning och verksamheter med utländska dotterbolag. Du trivs i organisationer där du får vara delaktig i förbättringsprocesser och du har även en god systemvana.
Som person tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och du ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor för att gruppen ska nå sina deadlines. Du är en god teamplayer och har ett lösningsfokuserat synsätt. För att lyckas hos Mackmyra är du en avancerad användare i Excel och har tidigare jobbat i olika ekonomisystem. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en direktrekrytering till Mackmyra där du får vara en del av en spännande verksamhet med engagerade kollegor. Du kommer även få vara i en utvecklande och lärorik miljö och växa tillsammans med bolaget. Mackmyra har idag kontor både i Stockholm och i Gävle och det är önskvärt att du jobbar från Gävle ca 2 dagar i veckan, övrigt arbete sker på distans enligt överenskommelse från närmaste chef. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel Spennare via mail: [ Email address blocked ]

Om Mackmyra Svensk Whisky

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Vår whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World Destiller of the Year 2015. Whiskyn tillverkas i ett av världens mest moderna destillerier – Mackmyra Gravitationsdestilleri i Gävle.
Utöver svensk single malt whisky i traditionell form erbjuder vi också andra typer av whiskyupplevelser. Exempelvis genom personlig whisky, Mackmyras 30-liters Reservefat och genom besöksverksamhet i "Mackmyra Whiskyby" i Gävle samt vid lokala lager runt om i Sverige.
Sverige är fortfarande Mackmyras största marknad men vi har på senare år nått ett tydligt genombrott i Europa och mer och mer fokus läggs nu utanför Sveriges gränser. I dagsläget når cirka en tredjedel av den whisky vi säljer på flaska internationella konsumenter i bland annat Tyskland, Frankrike eller Storbritannien och andelen ökar stadigt. Företaget har idag ca 58 anställda i Sverige, Tyskland och Storbritannien och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med ca 7 000 aktieägare.
Hos oss på Mackmyra är ofta nya spännande saker på gång, att vara innovativa, se möjligheter och att våga testa dessa, är en del av företagets DNA.

För mer information, besök  [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6AC4105E752F40FD9F11AD8D9D92924A