Jobbet Föräldravikariat som HR Partner hos AMF Fastigheter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Föräldravikariat som HR Partner hos AMF Fastigheter publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Rollen som HR Partner är bred och du kommer arbeta såväl operativt som strategiskt där du fungerar som ett viktigt stöd gentemot både chefer och verksamheten i stort. Du ansvarar självständigt för vissa specifika kompetensområden inom HR såsom HR-system, HR-controlling och arbetsmiljö, men tillhör och samarbetar med ett härligt team om totalt nio personer. Rollen kommer innebära många kontaktytor, både inom organisationen och med externa leverantörer. Du kommer arbeta brett och varierat och ges ett stort eget ansvar, med möjlighet att påverka.
Rollen spänner över hela HR med speciellt fokus på arbetsuppgifter och administration inom följande områden:

• Arbeta med brett personalarbete
• Agera bollplank till chefer i det praktiska arbetet
• Hantera kompetensutvecklingsaktiviteter
• Hantera arbetsrätt-/avtalsfrågor
• Arbeta med HR controlling och analys av KPI:er
• Driva arbetsmiljöarbetet och arbeta med det strukturerat i organisationen
• Arbetsmiljökommitté
• Utveckla HR processer
• Utveckla och implementera relevanta HR relaterat IT-stöd
• Driva on- och offboardingen
• Bistå cheferna i deras rekryteringar genom hela processen
• Mångfald, jämställdhet och social hållbarhet

Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har i grunden en akademisk examen inom PA eller motsvarande samt cirka fem års erfarenhet från brett HR-arbete. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med olika HR-relaterade IT-system (AMF Fastigheter använder sig av AGDA, PS Analys, Easy Cruit och Lönepuls).

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har ett starkt eget driv, med en god förmåga att prioritera. Du trivs när det är ordning och reda och är därmed strukturerad i ditt arbetssätt.
Att vi blir bättre tillsammans med andra är för dig en självklarhet och du är en naturlig lagspelare. Vidare ser vi att du är självständig, affärsmässig, analytisk och har en hög integritet. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift samtidigt som du har en god förmåga att lyssna.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning för att täcka för en föräldraledighet hos AMF Fastigheter. Start för uppdraget är i början på januari och löper fram till sista december 2021. Här ges till möjlighet till en bred och varierad roll, med utveckling i fokus, där du kommer arbeta tillsammans med engagerade och omtänksamma kollegor. AMF Fastigheter sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm. Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Föräldravikariat som HR Partner hos AMF Fastigheter alternativt 073 745 43 11.

Om AMF Fastigheter
På AMF Fastigheter jobbar de med mer än bara fastigheter. Deras vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att de har mycket mer än sina fastigheter för ögonen, utan även ser till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. De ser sig ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och sig själva. Genom att jobba med AMF Fastigheter får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.


Referens

6C12F78AD8EF4AADB8A506F450E85D64

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till