Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fönsterhantverkare till Kålltorps Glasmästeri AB jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fönsterhantverkare till Kålltorps Glasmästeri AB på Platsa AB

Fönsterhantverkare till Kålltorps Glasmästeri AB

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Är du hantverkare med detaljseende som vill ta chansen att bli en del av ett familjärt bolag? Älskar du kontraster i gammalt och nytt? Vår kund, Kålltorps Glasmästeri AB, växer och behöver stärka upp med fler kollegor som delar samma passion. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
 
Företaget
Med anor från 1930-talet är Kålltorps Glasmästeri en del av Sveriges mest moderna byggkoncern. De utför all typ av reparationer och restaurerar enligt traditionella tillvägagångssätt. Kålltorps Glasmästeri är specialister på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter. Här blir man en del av en platt organisation med högt i tak och härlig gemenskap. I dagsläget är det drygt 18 fönsterhantverkare som delar samma passion för hantverk. Hos Kålltorps Glasmästeri erbjuds en familjär känsla där man värdesätter personalen som den viktigaste tillgången. För att upprätthålla en bra gemenskap brukar det hållar ett par gemensamma aktiviteter per år. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen. 
 
Tjänsten
Rollen som fönsterhantverkare innebär ett mycket varierat och spännande arbete som utförs både hos privatpersoner, företag och i den egna verkstaden. Arbetet utförs ofta tillsammans med kollegor men kan också innebära självständigt arbete, beroende på uppdragets omfattning. Arbetet kan vara mycket fysiskt krävande och innebär ofta arbete på hög höjd. 

Arbetsuppgifter som bland annat ingår i rollen: 
o   Demontering och montering av fönster
o   Skrapa, slipa, måla samt olja in fönsterbågar och karm
o   Montering av beslag och eventuell ventilation
o   Inpassning och justering av fönstrets funktion
 
Arbetet är förlagt inom Göteborgsregionen och arbetstiderna är mån-fre kl.06.45-16. 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att skapa och är van att arbeta med trä. Som person är du hänsynsfull och har förmågan att arbeta på ett respektfullt sätt. Du drivs av utveckling och att arbeta i en bred roll med mycket frihet under ansvar. För dig är det en självklarhet att erbjuda din hjälp till en kollega eller vara öppen för andras tankar och idéer. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete och har inte heller några problem med arbete på hög höjd. Eftersom arbetet i vissa fall utförs hemma hos privatpersoner är det viktigt att du kan kommunicera flytande svenska och är resepektfull i ditt sätt att vara. 
Krav
Erfarenhet inom snickeri/trähantverk
B-körkort
Flytande svenska
Meriterande
YKB
Start: Omgående enligt överenskommelse
Vi ser fram emot din ansökan!
I den här rekryteringen har Kålltorps Glasmästeri AB valt att samarbeta med Platsa. Eventuella frågor kring tjänsten hänvisas därför till ansvarig Rekryterare, Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] )
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 41879