Jobbet Få en flygande start på din karriär i rollen som Cabin Crew på SAS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Få en flygande start på din karriär i rollen som Cabin Crew på SAS publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Gillar du att möta nya människor och utforska världens alla hörn? Det kan bli din vardag om du jobbar som Cabin Crew hos vår kund SAS. Ta chansen och låt hela världen bli din arbetsplats!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker StudentConsulting Cabin Crew till Arlanda. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. Som Skandinaviens ledande flygbolag reser, varje år, cirka 30 miljoner passagerare med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance ™ och tillsammans med 27 partners erbjuder de 1300 destinationer världen över i 193 länder.

I rollen som Cabin Crew är du SAS ansikte utåt och det är din uppgift att få dina resenärers flygupplevelse så bra som möjlig! Du kommer att arbeta i en internationell miljö där service, bemötande och kommunikation är en självklar och viktig del av din vardag.

Med säkerhet i fokus kommer du med ett leende på läpparna och med en positiv energi finnas till hands för passagerarna från start till landning. Du kommer att hantera servering av mat och dryck, försäljning av produkter samt vara behjälplig vid frågor och ta hand om problem som kan uppstå under flygningen. Detta kräver lyhördhet, noggrannhet, integritet samt god kommunikativ förmåga.

SAS erbjuder en timanställning och arbetstiderna kommer att variera under dygnets alla timmar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla samtliga grundkrav:

- godkänd gymnasieexamen
- minst 2–3 års dokumenterad erfarenhet från servicebranschen
- god fysik och kunna genomföra SAS hälsoundersökning, drog- och alkoholtest med godkänt resultat
- uppfylla synkrav på 0,7 med eller utan korrektion
- vara minst 160 cm och max 190 cm lång
- vara simkunnig
- kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning
- kunna ta dig till Arlanda dygnets alla timmar - det är en fördel om du har körkort
- mycket goda kunskaper i svenska eller ett skandinaviskt språk
- mycket goda kunskaper i engelska

För att trivas i denna roll är det viktigt att du brinner för att ge god service, är lyhörd, noggrann och ansvarsfull. Vidare trivs du med oregelbundna arbetstider då SAS flyg avgår året runt under varierade tider på dygnet.

SAS uniformsreglemente kräver att du kan dölja eventuella piercingar och tatueringar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringen men du kommer att bli anställd direkt hos SAS. Vi rekryterar till kurser med start april 2019. Utbildningen äger rum i SAS lokaler på Arlanda och är kostnadsfri. Lön utgår ej under utbildningen.
Är du redo att flyga? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45855

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till