Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Färgintresserad person sökes till spännande uppdrag! jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Färgintresserad person sökes till spännande uppdrag! på Uniflex

Färgintresserad person sökes till spännande uppdrag!

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en person med stort intresse av färg som vill arbeta som färgblandare/nyansör till en av våra kunder i Vaggeryd! Du som söker ska ha ett intresse av färger och gärna ha tidigare erfarenhet av arbete som målare, i färgbutik eller dyikt. Kvalifikationer: • Erfarenhet av arbete inom målning/lackering • Felfritt färgseende • Datorvana • B-Körkort Du kommer att arbeta med färger av olika slag och det är bra om du har en grundläggande kunskap i brytning av färg. Kunskaper inom olika kulörsystem såsom NCS och RAL är starkt meriterande. Dessutom är det en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i affärssystemet Pyramid och LARGO.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är ansvarsfull, noggrann, resultatinriktad, kommunikativ och vill vara en del av ett mindre arbetslag. Du tar egna initiativ, är driven och engagerad i ditt arbete. Arbetet innebär ibland vissa tyngre lyft av exempelvis färgburkar. Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd på dagtid. Tillsättning av tjänsten sker omgående. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Färgintresserad person sökes till spännande uppdrag!
Uniflex Jönköping Heltid
Traversförare till industri i Norrköping
Uniflex Norrköping Heltidsanställd
Operatör inom skärning
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54865