Jobbet Fälttekniker sökes till växande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fälttekniker sökes till växande företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Sunne

Arbetsbeskrivning


Är du en person som gärna mekar i garaget och har ett stort maskinintresse? Trivs du med att jobba självständigt och ta ansvar för ditt arbete? Drömmer du även om att arbeta på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor? Då är det här rätt tjänst för dig. Sök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker för vårt företag kommer du som konsult arbeta för ett litet företag med mycket eget ansvar. Du kommer ha stort inflytande i ditt egna arbete och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att serva, felsöka och reparera maskiner inom fordon och industri t.ex. Grävmaskiner, Gaffeltruckar, hjullastare mm. Det förekommer även en del enklare arbetsuppgifter som oljebyten och mindre reparationer. Det kommer att vara mycket resor i tjänsten så det är viktigt att du trivs med det då de flesta jobb utförs ute hos kund. Men det förekommer också arbeten i den egna verkstaden. Du kommer få en introduktion av erfarna kollegor men förväntas kunna bli självgående relativt snabbt. Mer information om arbetsuppgifter ges vid en eventuell intervju.

Om företaget
Företaget vi samarbetar med är ett lokalt företag med nio stycken anställda. Deras verksamhet riktar in sig på att hjälpa alla typer av industrier med att förebygga dyrbara stillestånd och att snabbt åtgärda haverier. Företaget har ett brett utbud av tjänster som exempelvis service, reparation, underhåll, renovering och montage. De strävar alltid efter att deras personal ska ha så hög kompetens som möjligt och är alltid öppna för att låta personalen utvecklas och växa i sina yrkesroller. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
• Gymnasie- eller YH-utbildning mot exempelvis fordon eller industri
• Praktisk erfarenhet av service och reparation
• B körkort
• Behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift Meriterande:
• Erfarenhet inom fordon och industri
• Mekaniker Din profil Vi letar efter någon som trivs med självständigt arbete och som klarar av att ta ett stort ansvar. Du har ett logiskt tänkande och gillar problemlösning. Kundkontakt är en naturlig del av ditt arbete och något du uppskattar. Du trivs med att resa i ditt jobb.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Ort: Sunne Arbetstider: 07.00-16.00 Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

21181

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till