Jobbet Fälttekniker / Resande säkerhetstekniker / Tekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fälttekniker / Resande säkerhetstekniker / Tekniker publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en teknikintresserad person som trivs med variation och många kontakter i arbetet? AddSecure erbjuder dig en roll där du utvecklas brett inom flera tekniska områden samtidigt som du får möjlighet att arbeta med produkter som bidrar till ett tryggare samhälle.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AddSecure.

Om företaget

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 100 000 affärskunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta. AddSecures kunder verkar bland annat inom säkerhetsbranschen, fastighetssäkerhet och -automation, digitala trygghetslarm, transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer. De erbjuds lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue och Smart Transport där du kommer att vara en del av affärsområdet Smart Rescue. I en nödsituation är varje sekund viktig och lösningarna inom Smart Rescue säkerställer att organisationers kristeam och räddningstjänsten kan reagera på ett snabbt och korrekt sätt. De erbjuder lösningar för trygg skola, säker arbetsplats, personsäkerhet, utryckning, lokal larmmottagning och mer. AddSecure, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 750 anställda i 15 länder. De har sitt huvudkontor i Sverige och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. Företaget är majoritetsägt av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker har du Sverige som arbetsplats där du utgår från Stockholm och lägger upp ditt arbete utifrån de planerade och oplanerade ärenden som kommer in. Du arbetar med en stor variation av uppgifter där du bland annat installerar, utför planerad service samt gör felsökningar när problem har uppstått på olika produkter. Du befinner dig i många olika miljöer såsom räddningsstationer, skolor samt offentliga och privata verksamheter vars medarbetare utför arbete där trygga lösningar behövs. Ditt främsta verktyg är ditt tekniska intresse och förståelse samt din vilja att lära dig mer om många olika tekniker och produkter. Tjänsten innebär resande, främst med bil, där det även ingår övernattningar på annan ort. Antalet övernattningar varierar från vecka till vecka beroende på vart i Sverige dina ärenden är förlagda och det förekommer oftast minst någon övernattning varje vecka. AddSecure har haft en stor tillväxt de senaste åren och präglas av engagerade medarbetare med bred teknisk kompetens som alla strävar efter att göra världen till en säkrare plats.

Formella krav

• Gymnasial och/eller eftergymnasial relevant teknisk utbildning inom el, teleteknik, data eller liknande • Meriterande med erfarenhet av tekniskt arbete såsom installation eller service • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska • Du har körkort B Du som söker är en person med stort tekniskt intresse som motiveras av en långsiktig utveckling. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag då du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. I rollen som fälttekniker pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och du känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ] - Click here to apply to Fälttekniker / Resande säkerhetstekniker / Tekniker Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] - Click here to apply to Fälttekniker / Resande säkerhetstekniker / Tekniker så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: fälttekniker, servicetekniker, säkerhetstekniker, tekniker, teknik, IT, server, data, hårdvara, larm, el, tele, radio, resa, resande

Referens

2871801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till