Jobbet Fältservicetekniker sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fältservicetekniker sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att skruva i PC och Retailkassor? Är du händig och serviceinriktad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en hårdvarutekniker inom PC och kassainstallation i en rekrytering för vår kunds räkning. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden och tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. Man har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland.

I det dagliga arbetet ingår installation, reperation eller utbyte av exempelvis accesspunkter, kortläsare, butiksvaror, servrar, mobila enheter och datorer. Kunderna finns inom retail och omfattar allt ifrån dagligvaruhandel, träningsanläggningar till klädbutiker. Arbetet omfattar arbete i Stockholmsområdet inom hårdvara.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att det är vi på StudentConsulting som ansvarar för rekryteringsprocessen men att man kommer bli anställd av vår kund. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts så fort vi funnit den rätta kandidaten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta på olika platser från dag till dag. Du är en problemlösare och har gärna erfarenhet av att ha arbetat praktiskt med hårdvara. Du har en gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Microsoft Windows och Office. B-körkort är ett krav. Tycker du att beskviningen stämmer överens på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45779

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till