Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fältservicetekniker / Servicetekniker till Signode Sweden AB jobb i Kalmar på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fältservicetekniker / Servicetekniker till Signode Sweden AB på Bravura

Fältservicetekniker / Servicetekniker till Signode Sweden AB

Bravura Kalmar, Kalmar län Heltid

Har du god kunskap inom mekanik och automation samt vill arbeta i en självständig roll? Tycker du att kvalitet och service är viktiga framgångsfaktorer? Ta då chansen och sök denna tjänst hos globala Signode!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Signode Sweden.

Om företaget

Signode är ett globalt företag som tillverkar förpackningsmaterial som skyddar andra produkter under frakt och hantering. Totalt har Signode 95 fabriker och 7000 anställda över hela världen och är en division inom Crown Holdings som är en USA-baserad koncern. I Sverige har Signode verksamhet på 5 orter samt 4 fältservicetekniker. Det finns även 3 fältservicetekniker i Norge och 5 fältservicetekniker i Danmark.

Signode är marknadsledande inom sin bransch och erbjuder en produktportfölj med hundratals pålitliga varumärken och lösningar inom förpackningsindustrin. Företaget är specialister på att anpassa lösningar och system som möter kundens behov för emballering, godsskydd och märkning av gods för att skydda samt säkra varor under transporter. Företagets kunder återfinns bland annat inom metall-, trä, well- och livsmedelsindustrin.

Arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker arbetar du med service, felsökning, reparationer och förebyggande underhåll av maskiner ur Signodes produktportfölj. Arbetet planeras och struktureras tillsammans med en servicekoordinator som du har löpande kontakt med. För intern kommunikation används digitala verktyg för samtal, dokumentation och återrapportering.

Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och du har kontinuerlig kontakt med kunder, servicekoordinator och andra servicetekniker. Du utgår från hemmet och får tillgång till förmånsbil som du även kan använda i privatbruk. I tjänsten förekommer det mellan 30–50 resdagar per år och du kan komma att behöva åka och arbeta i övriga länder i Skandinavien.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning inom automation, som industrielektriker eller dylikt
• Arbetslivserfarenhet inom mekanik och automation
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Meriterande: truckkörkort

Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. Du är duktig på att strukturera ditt arbete, att sätta upp och hålla tidsramar. Då rollen innebär mycket kundkontakt och dialog med kollegor, har du en öppen inställning till andra människor, ser ett värde i samt motiveras av att samarbeta och arbeta tillsammans med andra. Därtill ser du till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du är serviceinriktad med ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs även i en dynamisk roll där det ofta sker förändringar och du har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån situationens behov och förutsättningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö eller Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3545901