Jobbet Fältservicetekniker / servicetekniker till Kavo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fältservicetekniker / servicetekniker till Kavo publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig servicetekniker som trivs i en varierad roll? Vill du dessutom arbeta i en spännande bransch inom ett framgångsrikt företag? Hos Kavo erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kavo.

Om företaget

Kavo säljer, servar och installerar tandläkarutrustning/röntgenutrustning mot såväl privata som offentliga tandvårdskliniker i Sverige. De ingår i en amerikansk koncern men i Sverige är det ett helägt dotterbolag med huvudkontor i norra delarna av Stockholm. De har en lång historia och är erkända för sin goda service och långsiktiga relationer mot kund. Deras produkter är av mycket god kvalitet och de har ett gott rykte i branschen.

Arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker arbetar du med dagliga serviceärenden ute hos kund. Du genomför akut och förebyggande underhåll på installerad utrustning. Ärenden är ofta av bred karaktär: exempelvis felsökning, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och installation. Du arbetar med hela Mälardalen som dit område men även resor till andra regioner inom Sverige kan förekomma. Du utgår från hemmet eller kontoret i egen servicebil. Din dag planeras av en servicekoordinator som bokar in dig på uppdrag under dagen. Ibland kan schemat prioriteras om när akuta ärenden uppstår vilket kräver att du är flexibel. Oftast arbetar du själv hos kund, men vid större installationer är ni flera servicetekniker som hjälps åt.

Formella krav

• Gymnasialexamen med fördel inom exempelvis teknik eller el • Minst tre års erfarenhet av rollen som fältservicetekniker • B-körkort • Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift För att trivas i rollen är du serviceinriktad och förstår vikten av att du är ambassadör för företaget när du träffar företagets kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras. Vidare är du även mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: fältservicetekniker, finmekanik, finelektronik, teknik, tekniker, El,

Referens

2828101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till