Jobbet Fältsäljare till We Agree AB sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fältsäljare till We Agree AB sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du en god social förmåga, är utåtriktad och med ett intresse för försäljning? Söker du ett spännande arbete där du får möjlighet att arbeta på flera platser i runt om i Sverige? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu fältsäljare till vår kund We Agree AB som är verksamma inom försäljning, marknadsförening och event och är ett utav få bolag i Sverige som fortfarande satsar på att hjälpa kunder med fiberinstallationer. Bolaget har idag 20 st anställda och är mitt i en expansiv fas där du nu har chansen att bli en del utav bolagets framgång och utveckling.

I rollen som fältsäljare kommer du att besöka kunder på olika orter runt om i Sverige för att erbjuda installation av fiber med tillhörande kampanjer. Du kommer tillsammans med ditt team att vara ute på resande fot under ca 4-5 veckor i taget där ni tillsammans lägger upp era arbetsdagar.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du därefter blir anställd hos We Agree AB. Arbetstiderna är förlagt söndag-torsdag under eftermiddag/kväll där du efter avslutat arbetspass på torsdagen är ledig i två dagar och får åka hem. Din månadslön kommer att bestå av en fast del och en provisionsbaserad del. Du kommer att få en gedigen utbildning i början av din anställning så att du har alla förutsättningar när du träder in i din roll. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater, helst med omgående start. Frågor hänvisas till ansvarig rekryterare therese.ekberg@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning. För att passa i rollen ser vi att du har ett intresse för försäljning och en god social förmåga. Vidare har du ett stort driv och gillar kundrelationer. Du behärskar både det svenska och engelska språket flytande. Det är meriterande om du innehar B-körkort då tjänsten kan komma att innebära resor med bland annat bil, men inget krav. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43863

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till