Jobbet Fältsäljare till Vadsbo // Skåneregionen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fältsäljare till Vadsbo // Skåneregionen publicerad av Oddwork Sweden AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du redo för en spännande utmaning kantad av framtidens ljusstyrningslösningar och jakten på stora affärer? Vi tänkte väl det. [ Link removed ] utvecklar, designar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för såväl enorma som mindre projekt inom LED. Vi finns med i projektet från start till mål och vägleder genom hela processen. Självklart skapar vi enbart grymma produkter och lösningar som vi också själva vill använda. Kunderna rankar våra produkter som världsklass, något som borde passa en säljare med höga ambitioner likt dig själv. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en hungrig fältsäljare till Skåneregionen. Är det du?

Om tjänsten som Fältsäljare
Som vårt lysande belysningsproffs kommer du att nosa upp hisnande byggprojekt, nätverka och driva säljprocesser mot beslutsfattare i Skåneregionen. Med våra banbrytande ljusstyrningslösningar i portföljen och förmågan att identifiera kundens helhetsbehov tar du sikte på de stora affärerna – alltid med dina kollegor på innesälj, support och marknad ett samtal bort. Måndag till torsdag gasar du längs den skånska slätten för att träffa såväl nya som väletablerade kunder (fredagar är vanligtvis bokningsdagar då du utgår ifrån ditt hemmakontor). Här finns möjlighet att välja mer kreativa vägar till affärerna, vilket vi ser som en styrka. Padel-match, ölprovning eller kanske hästridning med kunden? Om du kan påvisa resultat är det bara din fantasi som sätter gränserna.

Vi söker dig som...
…drivs av tävlingsinstinkt och resultat. Om du mot förmodan inte når dina mål är din naturliga approach: gör om – utvecklas – bli ännu bättre. Vi tror att du upplevs som en trevlig och tillmötesgående person som alltid ser lösningar och går över eld för att dina kunder ska bli så nöjda som möjligt. Du hungrar efter utveckling, relationer och affärer och du kommunicerar på ett tydligt sätt vad gäller status, deadlines och stöttning från teamet runt dig.

Våra önskemål till dig:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning på fältet med goda resultat i bagaget
  • Positivt om du tidigare arbetat med lösningsorienterad försäljning
  • Du har kvantiteten i blodet. Favoritmorot: hårt slit - stor belöning
  • Såväl du som ditt körkort är självgående och du är som framtidens bilar: självdriven
  • Du tror på att kunskap, nyfikenhet och lyhördhet är nycklar till att vara den bästa säljaren
  • Du har ett tekniskt intresse och en förkärlek för smarta lösningar
  • Meriterande? Om du kommer från branschen (ex. grossist eller elinstallatör) och/eller har ett etablerat kontaktnät
  • Du är bosatt i Skåne och kan utgå därifrån

Vad Vadsbo erbjuder dig 
Vi är ett gäng på tolv starka, snabbfotade teknikfantaster. Vi drivs av flexibilitet och tror stenhårt på korta beslutsvägar. Det är när utvecklingsmöjligheterna finns inhouse och när vi är nyfikna på tekniska trender som vi blir snabba på att ta fram nya lösningar. Därmed hoppas vi ofta få se dina idéer och ditt glada sinne på kontoret i Göteborg. Och en gång i kvartalet ser vi också till att ses hela gänget och byta idéer mellan alla fältsäljare men också, bara må och ha det gött. För att du ska kunna bli Skåneregionens bästa fältsäljare förses du såklart genast med dator, telefon, skrivare och bil.

START: Omgående
PLATS: Skåneregionen
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön och rörlig ersättning
MER OM VADSBO: [ Link removed ]
KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, [ Link removed ] (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-30

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. Vi ses!

Vi på [ Link removed ] är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka [ Link removed ] , eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i 1166199345 och [ Link removed ] !

Referens

teamtailor-958771-180172

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till