Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fältsäljare till Swedish Match jobb i Halmstad på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fältsäljare till Swedish Match på Academic Work

Fältsäljare till Swedish Match

Academic Work Halmstad, Hallands län Heltid
Har du ett stort driv för att skapa lönsamma affärer? Som säljare på Swedish Match blir du en viktig del i att skapa såväl tillväxt som lönsamhet.


Om tjänsten
Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.

När du kommer till Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med vår vision - en värld utan cigaretter- och våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Som en del av Swedish Match förväntas du vara en engagerad, motiverad och högpresterande medspelare. Här jobbar oerhört stolta och professionella medarbetare som tillsammans arbetar mot samma mål. Varmt välkommen till ett vinnande lag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Match.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare hos Swedish Match får du ansvar för att optimera och driva försäljningen framåt för ett antal kunder inom ett definierat distrikt.

Du förväntas driva en lönsam affär både på kort och lång sikt. Det innebär ansvar för att mäta, följa upp, rapportera och implementera relevanta aktiviteter för att säkra att målen för ditt distrikt uppnås. Du skapar och arbetar efter kundplaner och sätter en struktur för ditt arbete.
Vi söker dig som

* Har 2-5 års erfarenhet av försäljning, där du genom din struktur, planeringsförmåga och tävlingsinstinkt når dina mål
* Har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
* Har B-körkort då resor ingår i tjänsten
* Har goda kunskaper i Office-paketet
* Det är viktigt att du har en affärsförståelse och brinner för att göra bra affärer och vårda dina kundrelationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot dagligvaruhandel och/eller servicehandeln.

Som person är du

* Resultatinriktad
* Samarbetsvillig
* Affärsmässig
* Strukturerad
* Självgående

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
* Placeringsort: Som säljare ansvarar du för distriktet Halmstad med omnejd. Du utgår från hemmet och bor i distriktet. Tjänstebil ingår.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I samband med denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Academic Work som hanterar alla frågor rörande tjänsten.
Information om företaget
Vår vision: En värld utan cigaretter.

Drygt en miljon svenskar öppnar locket till sin snusdosa varje dag och många av dem är före detta rökare. Det är mycket tack vare snuset som vi röker minst i EU. Swedish Match tror på öppenhet och att erbjuda människor ett säkert sätt att njuta av tobak och nikotin. Få känner till att halterna av de flesta så kallade skadliga ämnen i snus inte är högre än i grönsakerna på middagsbordet och att EU tog bort cancervarningen från snusdosorna 2001. Vi menar att snus i förlängningen räddar liv genom att konkurrera ut den dödliga rökningen. Inte konstigt att vi på Swedish Match är så enormt stolta över att jobba här!

Europe Divisions verksamhet inom Supply Chain och Research & Development är certifierarde enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.

Läs mer om Swedish Match
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060363-SE