Jobbet Fältsäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fältsäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet ifrån att arbeta med sälj? Vill du arbeta som fältsäljare och arbeta med produkter inom bilvård? Är du driven, social och envis? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som fältsäljare inom bilvård. Vår kund är SGA Trading och dem har sedan 1963 levererat oljor, batterier, tekniska kemikalier och bilvårdsprodukter till återförsäljare, proffs och konsument. De var bland de första i Sverige att sälja högtryckstvättar. Dem projekterar och bygger/utrustar kompletta tvätthallar med högtryck, kemblandare, tryckluft och rekondmaskiner.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som fältsäljare och sälja högtryckstvättar samt rekond mot företag. Du kommer till en början att ha en bas med befintliga kunder att arbeta med och när du blivit varm i kläderna så kommer du successivt att arbeta med att utöka din kundkrets. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort då du kommer att vara ute på kundbesök och ansvara för försäljningen i söderort. SGA Tradings kontor ligger i Järfälla och där kommer du att befinna dig under din utbildning- och introduktionsfasen.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos kunden. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, tjänsten kommer att starta efter sommaren. Kontorstider tillämpas 08.00 – 17.00. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom försäljning eller service. Det är meriterande om du arbetat inom bilvård eller liknande sedan tidigare men detta är inget krav. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är van att arbeta självgående och strukturerar upp dina arbetsdagar och din tid själv. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vår kund lägger stor vikt av att hitta rätt person för denna tjänst, därav är det viktigt att du är framåt, driven, envis och öppen. Du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nytt samt gillar utmaningar. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42523

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikschef inom hemelektronik - Stockholm Stockholm Retail Knowledge
AML Advisor till bank Stockholm SJR AB
Junior redovisningsekonom till Eniro! Stockholm Academic Work
Junior Strategisk Inköpare till Alstom Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.